Jag längtar o väntar...:)

Nu är det bara 3 dagar kvar:)
Hoppas på att veckan går snabbt så det kan bli fredag, då blir det mys, en jäkla massa mys!
Fram tills dess är det bara att längta, som sagt:)

Snart kommer Sofie hit, vi ska färga en massa hår! Haha, nae vi ska färga varandras hår, denna gången kör vi på rosa och blått, kan bli snyggt tror jag:P Lr vad säger ni?

Ge mig fredag!!!

Puss o hejs!:)

It´s friday baby!:)

Oh, så skönt de e med fredagar! Har varit i skolan hela veckan, så segt med föreläsningar hela dagarna!:S Men nu ska jag njuta hela helgen!:) Ikväll kommer Lina hit, vi ska kolla på Idol-finalen o svulla:P Kan behövas nu känner jag!:) Imon lutar det åt party, bartömning på trappan så alla studenter kommer supa som fan tror jag, haha!:) Får väl se om man hamnar där i morgon!:)

Kanske skulle plocka undan lite här innan Lina kommer! Men är rätt så städat här ändå, städade som tusan i tisdags!:/

Ha en superbra helg!:)Jag saknar min baby, men nu är de bara 7 dagar kvar!:)

Puss o hejs!


Jaaa, överlycklig!:)

Jag klarade tentan, heeelt underbart är det!:) Var sjukt nervös när jag såg att resultatet hade kommit upp, o där stod de! Det underbara "godkänd":)

Idag började jag en ny kurs, Smärta! Ganska spännande faktiskt, tror den kommer bli helt ok! Vi ska ha den nu i 5 veckor framöver! Kommer nog bli bra de här!:)

I helgen vart de fest igen, men slutade med att vi hamnade på MAX ganska tidigt! Jag var ju hungrig, haha:P

Nä, om man skulle plugga o vara lite seriös kanske!

Nu är de bara 11 dagar kvar!:)

Puss o hejs!

Tentan gjord!

Igår gjorde jag tentan! Det kändes ok, men man vet aldrig! Var helt sjukt nervös!:S Men nu är den gjord, bara att hålla tummarna nu! Hoppas på de bästa!:)

Nu är jag ledig fram till måndag, ska städa o fixa här hemma! Har förfallit ganska bra under de senaste dagarna!:P Ikväll kanske sofie ska hjälpa mig att färga mitt hår, de behövs verkligen nu! Sen måste jag åka o handla med, usch kylskåpet är helt tomt!:( Jag vill ha maaat!:)

Igår var jag o sofie o fika, vi svullade blåbärspaj o vaniljsås! Haha, sjukt gott men gud så mätta vi vart!:)

Måste även skriva Grattis till Becca o Tom som nu har blivit föräldrar till en liten flicka!:) Så kul för er, hoppas vi kan träffas snart så jag får titta på den lilla sötnosen, o prata lite! Var ju så längesen vi sågs nu!
..........................................................................................................................................................

Undrar hur de blir nu? Jag e nyfiken! Hoppas!:)
..........................................................................................................................................................

Puss o hejs!

Gah, tentaångest!

Usch imon har vi den stora terminstentan för termin 5! Den är både skriftlig o muntlig, gillar inte den muntliga delen då jag alltid är så sjukt nervös! Bättre om man får skriva i 4 timmar istället! Känns som att jag inte har pluggat alls lika mycket som jag brukar inför tentor, men men inte mkt att göra åt kvällen innan! Men som att jag kommer kunna sova inatt? Nae, tror inte de!:/

Önska mig lycka till iaf! Extra mkt mellan 12-16 imon!:)

Puss o hejs!

RSS 2.0