Min 21:e födelsedag:)

I dag är den stora dagen- min födelsedag;) Planerna för idag är inte riktigt klara än, men trevligt kommer det bli! Helgen är också uppbokad! Tyvärr kunde vi inte träffa min familj denna helgen, men i med att vi snart ska hem så är det ingen fara!

Födelsedagsbarnet:)
image46

Tack för de presenter jag redan fått!:)

Nä dags o göra sig i ordning nu!

Puss o hejs!

Tentan gjord!!!

... Å den gick käpprätt åt helvete! Började bra men när dumma jag blev osäker på en uppgift räckte jag upp handen och fick då ett felaktigt svar av en nyanställd korkad lärare! Visste inte att det var fel då så jag började skriva, men efter hand som tiden gick insåg jag att jag inte skulle hinna med alla andra uppgifterna! Med lite mindre än en timma kvar av tentan kom det en annan lärare, hon som är terminsansvarig och sa att jag absolut inte skulle skriva om det för det var inte nödvändigt! Så med mindre än en timme kvar började jag kasta ihop resten av uppgifterna, o de vart inte bra kan jag lova! Helt rörigt o så missa jag säkert hälften av allt jag ville ta upp! Komer inte ens ihåg vad jag har skrivit! Så det kan fan inte bli annat än underkänt, men de e så surt när man kuggar på att man får fel information! Man kan ju hoppas på att gud är på min sida, det känns som att han behövs vid min tentabedömning nu mer än någonsin!:)

Nog om denna jobbiga dag! Skulle fan behöva ett stort glas vin nu asså, hade gjort bra verkan!

På FREDAG fyller jag 21 år!:) Glöm inte det nu, o alla vänner jag önskar mig en bil! O då menar jag ingen leksaksbil utan en riktig!:)

Puss o hejs!

Tentaplugg!

Just nu e de bara tentaplugg som gäller! Känns som jag pluggar hela tin men ändå känns det som att ingenting fastnar riktigt, jag tappar liksom motivationen rejält! Jag vill bara ha sommar nu!:) Köpte en rejäl godispåse igår, tycker faktiskt att jag förtjänar det nu!:) Klarar man inte tentan på tisdag så blir det en omtenta i augusti! Jobbigt men sant, fast håll tummarna för mig jag hoppas verkligen att jag fixar den! Trots att man inte fattar upplägget, för våra lärare kunde inte ge oss muntlig information!

Förra helgen var vi i K-hamn! Helgen var helt underbar! Fick träffa hela familjen o alla vännerna! Kan inte bli bättre!
Men hur kan en underbar helg gå till en helg full med plugg o tråk? Visserligen är det ganska mysigt att äta godis o ligga i soffan med christian som jag tvingar förhöra mig:) Haha!

Bilder från festen förra helgen!
image42
Några av tjejerna samlade:)

image43 
Jag och älskling!

image44
Inte den porrigaste bilden på mig asså:) Alltid samma pose med, haha!

image45
Avslutade kvällen med att ramla rejält!:) Haha så går det när man dricker shots i stora mängder! Men kul hade jag iaf, var så längesen jag festade i K-hamn! Har verkligen saknat alla där nere!

Nä, hitta på nått skoj nu sen tillbaka till böckerna igen! Ikväll e de ju eurovision song contest med, o de får inte missas! Undrar om perelli tar hem det?:)

Puss o hejs!


Nackspärr!

Å jag hatar när man pluggar så mkt att man får nackspärr, finns det nått skönare eller?:) Just nu är det ganska mycket plugg för min del, har tenta om två veckor och tiden går så sjukt fort när man har mycket att göra!

Tillbaka i skolan igen nu efter 7 veckors praktik, känns riktigt konstigt faktiskt! Hade gärna varit kvar på praktiken lite längre, trivdes superbra! Fick en bra bedömning med så det känns skönt!:)

I helgen har vi varit ganska mycket hos Christians familj, dom fyllde år så det vart fest på lördagen och sen i söndags var vi där o solade o badade i deras pool, rikitgt skönt!:) På kvällen vart det även grillning!

image39

image40

image41

På torsdag åker vi till K-hamn! Helt underbart, som jag har längtat!:)

Lite plugg nu, sen tv, sen sängen!:)

Puss o hejs!:)

Dagen efter festen!

Alltså en bakisdag!:)

Gårdagen började med att jag stressade upp ur sängen, då jag alltid sover alldeles för länge när jag igentligen inte har tid med det! Skulle nämligen hinna upp på stan och shoppa inför kvällen o sen en snabbis förbi systemet:) Kom hem med fina kläder till kvällen, en dunk vin o en nyklippt pojkvän:) Sen var det bara att städa hela lägenheten, eftersom förfesten skulle äga rum här hemma!

Kl 7 var jag färdig och snart efter det ringde det på dörren o festen var i full gång! Sen flög tiden iväg, vi var runt 8 pers så det var ganska lungt men väldigt roligt!:) Jag hann med både palace, otten o Max under kvällen! Inte illa va? Det är ju nästan ett måste att avsluta kvällen på Max:)

Idag bli det bakisdag! Ska kolla på film och mysa hela dagen! Christian är o handlar mat just nu, o jag kan lova att det inte är någon nyttig mat!:) 

Bjuder på lite bilder från igår! Tog inte så många kort, jag lyckas alltid glömma bort att jag har en kamera:)

image38

image34

image35

image36

image37

Nä, nu väntar soffan kan jag lova!:)

Puss o hejs!

RSS 2.0