Ärlighet, finns det?

Jag är så sjukt besviken på DIG!

K-hamn!:)

Nu har jag varit hemma i underbara K-hamn i en vecka:)
 Så kul o va med familjen o träffa alla vänner! Känns som att jag har massor att berätta men de får göras en annan gång!
 O i helgen blir de fest:) Shit, va de ska drickas vin! Vi blir 15 tjejor.. alla har kommit hem till vår lilla hemstad för o fira Frida o Anna som fyller år!:)

Nu blir det en promenad med hundarna hem till Therese, där Annie o Maria är! Sen ska det lagas mat:) Undrar vad vi kan hitta på för nått gott? Men vi e ju tjejer, vi borde fixa det:)

Sofie, du skulle vart här! Det är bara du som saknas nu! Men snart kommer jag hem.. Nästa helg e de du o jag på palace! O de kan aldrig bli fel:)

Gaah, jag blir galen!

Puss o hejs!


Party lördag!:)

Igår vart det fest, o va lyckat det blev! Var längesen jag hade så kul ute! Visserligen hade jag laddat för denna festen hela veckan, så de kunde ju inte bli annat än lyckat! Förfesten började lugnt, men efter ett tag så höjdes musiken rejält o alla kom igång! Sen vart det utgång, vi sprang mellan Palace och Otten, jag brukar alltid föredra Palace men nu är jag riktigt glad över att vi gick till Otten;) 

Tänk om man hade kunnat stanna tiden? Ni vet då när man aldrig vill att kvällen ska ta slut?

Idag blir det till att ta det lugnt, ska städa o plugga! Känner att jag har pluggat alldeles för lite denna helgen, usch! Men men, de e bara att ta tag i att!

Nä, nu vart maten klar! Så nu ska jag äta pommes, finns det någon bättre bakismat eller?:)

Puss o hejs!

Mittbedömning!

Har precis kommit hem från en lång dag på praktiken, full rulle där nu kan jag lova:) Men det är kul, man lär sig så sjukt mycket! Fast man är rätt seg när man kommer hem, men ingen vila här inte! Bara att gå ut med hundarna, städa lite sen slänga sig framför datorn för att plugga, gaah igentligen är det inte så jätte bråttom men böckerna jag skriver ifrån skulle vart inlämnade förra veckan någon gång! Så hoppas verkligen inte att jag får någon räkning hem på de... för de har jag inte råd med student som jag e!:)

Igår var jag på stan en runda med Sofie, tittade runt lite! Köpte en tröja iaf! Bogserade ner bilen till verkstaden med, haha hoppade fram! Tur att det inte var någon lång bit att köra, men iaf, nu har jag bil igen:)

Just ja, nu såg jag rubriken som jag hade glömt skriva något om! Jag hade mittbedömning idag, gick bra faktiskt! Fick bra omdömen och jag e godkänd! Behöver inte ha någon slutbedömning så bara att kämpa på veckan som är kvar sen blir man ledig i två veckor innan nästa praktik... eller ledig o ledig! Jag o Jennie ska skriva undersökningsplanen till C-uppsatsen vi ska skriva i termin 6! Men de blir fint, ska skriva som fan så man kan bli lite ledig med!:)

I helgen blir det fest, som jag ser fram emot det! Ska bli så sjukt kul! Många som e på med! Vin o dans med alla vännerna, aa kan inte bli så mkt bättre!

Puss o hejs!

RSS 2.0