Yeah!

Imon drar jag söderut!:) Kommer bli hur nice som helst, stannar hemma tills på mån! Ska kolla på lägenhet o så ska jag på anställningsintervju på fredag, wish me the best of luck!:)

O på lördag kommer jag säga SKÅL!:)


Vill åka heeeem NU!:)

Nu e de dags att packa, plugga o fixa till att lite här hemma så de inte ser ut som kriget när lägenheten ska fixas i helgen!:)

Puss o hejs!:)

Vet ni vad jag har gjort hela dagen...?

Jo, jag har städat, fattar ni jag har STÄDAT hela dagen.. o de är inte likt mig! Men fy, måste man så måste man!:) Nu är de riktigt rent o fint här, skulle till o med släppa in oväntat besök nu o de händer inte ofta, så är nu sugna är de bara att ringa på dörren, jag lovar att jag öppnar!:)

Nu har jag precis lagat lite mat, super gott! Har visst glömt bort att äta under dagen!:S Snart ska jag slänga mig under täcket i soffan o titta på melodifestivalen, såå skönt o bara slappa ska de bli!:) Men kommer säkert blir rastlös framåt 10- tiden, men de problemet får vi lösa då!:)

Här ska jag spendera min kväll:



Ha en mysig kväll allihopa!:)

Puss o hejs!

Alla hjärtans dag!<3

Denna dagen är kanske mer kul om man inte är singel, men för tusan man kan ju skicka kärlek till nära o kära istället!:) O de är precis vad jag tänker göra!

Så till familjen o alla mina vänner;
Grattis på alla hjärtans dag!:)
Tycker om er massor, o ni som befinner er i K-hamn- jag saknar er så grymt mycket ska bli underbart att få flytta hem igen!:)



Undrar vad dagen har att erbjuda? En sak som är säker är att jag måste handla, har inget i kylskåpet o jag är väldigt hungrig!:P Sen kanske jag helt enkelt får ha en dag för mig själv, en kärlek- till- mig- själv- dag då jag inte har ngn att kasta all min kärlek på!:P Haha!



Puss o hejs!:)


Sista dagen på praktiken, o Lipsill är vad jag är...:S

A idag var sista dagen på praktiken, känns tråkigt för det har vart så sjukt kul.. jag har utvecklats massor o känner att jag bara vill börja jobba själv nu:) Har träffat så många trevliga människor också, har verkligen haft två underbara veckor! De tackar vi för!:)
Imon blir de dock seminarium på sjukhuset så får träffa alla en gång till!:)

I helgen vart de fest föresten.. ovanligt va?:P Haha, hade sjukt kul iaf! Helt galet vad lyckad en utekväll kan bli, var skapligt trött o bakis i söndags dock!:) Men de är smällar man får ta...

Idag har de blivit mkt pill med flytten inför k-hamn.. kollat boende o jobb o så! Verkar som att jag har fått ett jobb nu.. även efter sommaren så de e nice!:) Å så har jag hittat massa fina lägenheter som jag är sugen på, får se vilken de blir! Har dock även beslutat att sälja några av hundarna då jag inte klarar av alla själv.. svårt o gå ut med alla o så, sitter o smågråter lite men som tur är säljs dem till familjen så jag kommer fortfarande få träffa mina underbara bebisar!
They are my heart!<3

Nä, nu ska jag torka tårarna o återgå till plugget! De kan behövas, har blivit alldeles för lite av den ingrediensen!:P Haha!

Sov gott!

Puss o hejs!


Säger bara en sak -> Bästa praktiken!:)

Nyligen hemkommen från praktiken.
 Asså jag måste bara säga att detta en av dem bästa praktikerna jag har haft! Vi skrattar o har så otroligt kul ihop. Vi är ett underbart team som hjälps åt med allt, högljudda diskussioner har vi med! Skit kul när man är så många olika professioner som arbetar tillsammans hela tiden.
Tänkte slänga upp några sköna kommentarer så får ni skratta lite ni med:P

"Han ska bli våt runt o i munnen"  - Sagt av vår grymt duktiga läkarkandidat:)

"När man föder barn känns det som man ska bajsa, för bebisens huvud trycker där" - Sagt av min klasskompis
"Men de kan de ju göra när man har sex också i vissa ställningar" - Sagt av mig, haha:S
" A o tänk då hur mkt mer de måste kännas när man ska föda barn, jämför barnets huvud med snoppens huvud (visar med händerna)" - Sagt av min klasskompis.. haha omg!:P

Aaa, blir aldrig lika roligt när man skriver de.. men ni ska veta att vi har skrattat så mkt ikväll att jag kommer ha träningsvärk i magen imon när jag vaknar... vakna ja.. ska snart upp! Sova snart kanske!:S

Men lite mat i magen innan hade inte skadat!:)

O en sak till.. var över hos Susanna en runda igår.. vi hittade på lite bus.. haha! Tänker inte säga vad men kan säga att internet Is the shit!:P

God natt på er!:)

Puss o hejs!


Första dagen på praktiken - KUA!:)

Igår låg jag helt utslagen hela dagen, inte för att jag var bakfull utan för att jag var sjuk! Fick inte i mig ngn mat, bara glass:) Sov massor, o ville bara kasta halsen o huvudet någonstans så jag slapp ha ont!:S I morse ringde klockan vid 05.00, bara att gå upp då! Kan ju inte missa praktiken, men jag mådde fortfarande kasst.

Kom till praktiken iaf, o jag måste säga att jag vart positivt överraskad, dels för att personalen var så snälla o för att jag verkligen kände att jag fixar detta nu! På KUA är man bara studenter - läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster som jobbar i ett team. Självklart har man handledare bakom sig som observerar så att inte saker o ting blir helt galet!:P Själv tog ja bara hjälp när jag skulle ge medicin, för de får man inte ge utan att dem kollar så det stämmer! Man är alltså nästan helt självständig, underbart säger jag! Innan har man alltid haft någon som står bakom ryggen på en men nu, NU fick man agera helt själv. Jag "jobbade" till och med över för att allt skulle vara klart när jag gick hem, det uppskattades nog:)

Jag har höga förväntningar på de resterande två veckorna, kommer nog bli skit bra! O för att inte prata om sommaren, jag vill börja jobba NU!:)

Ikväll har jag inte gjort så mkt, lagade mat när jag kom hem! Sen somnade jag stenhårt, att ha praktik samtidigt som man mår kasst är inte så smart, de kändes visserligen inte förrän jag kom hem! De är då man släpper allt o blir helt slut i kroppen, aja nu är jag vaken o tänkte plugga lite, går ett kvällpass imon så jag får sovmorgon, de tycker vi om!:)

Neeej, mina halstabletter tog slut nu:S Jobbigt läge, får väl helt enkelt äta glass hela natten istället, haha!:)

Oj, vad mkt text de vart i detta inlägget... tråkigt va?:P Jag ska sluta skriva nu, men kände att det var skönt att skriva av sig idag, hade mkt på hjärtat, haha!:)

Sov gott!:)

Puss o hejs!

Bakis idag igen... OCH sjuk!:S

Igår vart det fest igen, sjukt kul!:) Lina o Susanna kom hit igår kväll, rätt sent men vi drog igång musiken, alla slogs om speglarna, o så självklart åkte spriten fram!:P Riktigt kul faktiskt, trodde aldrig vi skulle hinna men de gjorde vi! Shottade en hel del, annars hade vi nog inte hunnit! Kom till Otten ganska tidigt men de behövdes för de var kö redan när vi kom!

In kom vi, o skakade rumporna av oss, haha:) Var ganska nykter där ett tag, men inte så länge!:P I både fredags o lördags har tiden gått så sjukt fort, hade lätt kunnat festa till iaf 5!:P haha! Kom hem runt halv 4 tiden, o kröp i säng under täcket med morgonrock! Frös som tusan!
Nu vet jag varför, vaknade imorse med en hals som var sååå svullen, kan inte svälja, har druckit massor med varm oboy, men de hjälper inte! Usch, o så är jag jätte varm, feber!:S KUL, när jag börjar min första praktikdag imon på sjukhuset!:S Kommer så sjukt lägligt måste jag säga, för på denna praktiken får man inte vara sjuk, går mån-fre i två veckor så det finns ingen tid att ta igen:S Bara att bunkra upp med halstabletter o glass så borde de funka!:)

Slänger upp lite bilder från igår;


Jag!:)
(Nixon var nyfiken, haha!)


Susanna, jag o Lina:)
Tack för igår tjejer!:)

Glass var de, just de! Får väl dra mig mot affären då!:S Usch jag vill inte gå ut, de e nu man ska ha ngn som bara kan komma hit o pyssla om en!:S

Ge mig glass nu!:P

Puss o hejs!

RSS 2.0