Bakis idag igen... OCH sjuk!:S

Igår vart det fest igen, sjukt kul!:) Lina o Susanna kom hit igår kväll, rätt sent men vi drog igång musiken, alla slogs om speglarna, o så självklart åkte spriten fram!:P Riktigt kul faktiskt, trodde aldrig vi skulle hinna men de gjorde vi! Shottade en hel del, annars hade vi nog inte hunnit! Kom till Otten ganska tidigt men de behövdes för de var kö redan när vi kom!

In kom vi, o skakade rumporna av oss, haha:) Var ganska nykter där ett tag, men inte så länge!:P I både fredags o lördags har tiden gått så sjukt fort, hade lätt kunnat festa till iaf 5!:P haha! Kom hem runt halv 4 tiden, o kröp i säng under täcket med morgonrock! Frös som tusan!
Nu vet jag varför, vaknade imorse med en hals som var sååå svullen, kan inte svälja, har druckit massor med varm oboy, men de hjälper inte! Usch, o så är jag jätte varm, feber!:S KUL, när jag börjar min första praktikdag imon på sjukhuset!:S Kommer så sjukt lägligt måste jag säga, för på denna praktiken får man inte vara sjuk, går mån-fre i två veckor så det finns ingen tid att ta igen:S Bara att bunkra upp med halstabletter o glass så borde de funka!:)

Slänger upp lite bilder från igår;


Jag!:)
(Nixon var nyfiken, haha!)


Susanna, jag o Lina:)
Tack för igår tjejer!:)

Glass var de, just de! Får väl dra mig mot affären då!:S Usch jag vill inte gå ut, de e nu man ska ha ngn som bara kan komma hit o pyssla om en!:S

Ge mig glass nu!:P

Puss o hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0