Det rycker i shoppingfingrarna...

Jaaa, det är sant.. det verkligen rycker! Ni vet som det rycker i benen när man verkligen vill dansa!:) Var riktigt längesen jag shoppade kläder, så imon blir det en runda på stan med Susanna o Sofie för att shoppa loss.. lite!:P Behöver faktiskt lite nya vårkläder.. o det är jag faktiskt värd mitt i allt slit med skolan o praktiken o sånt!:P Man måste få lite lyx här i livet!:)

Har hittat lite godingar som jag är sugen på.. kläder asså:P Haha! Får se vad jag kommer hem med imon, inte allt för mkt hoppas jag för då har jag inga pengar resten av månaden o de hade vart jobbigt!:P

Mamma o Pappa, om ni läser detta så lovar jag att inte shoppa upp alla pengar imon!:) O JA, jag ska köpa mat, ni behöver inte oroa er!:) HAHA!

Innan stan blir de lite plugg med Jennie, finslip på vår c- uppsats! Kommer nog gå snabbt om vi är effektiva, ofta snackar vi bara massa skit, sånt som är roligare än skolan kan man säga!:P Sen blir de lite matshopping med, för nu verkligen ekar det i mitt kylskåp!:) Haha! Sen kanske jag kan slänga upp lite bilden på de som blir inköpt, inte maten alltså utan kläderna!:) För det är nog mer intressant!

Sov gott!

Puss o hejs!:)

Sööööööööööööööööndag!:)

Idag är det söndag, o jag är sååå trött! Har ätit massor med chokladkakor, sjukt gott är det!:) Men nu börjar jag nästan bli lite illamående!:P

Så här kan man se ut en söndag när man är riktigt trött!:P


 Men helgen har varit bra, mysig o alldeles underbar!:) 

Nu e de dags att ladda för en ny vecka på intensiven o i skolan! Så snart är det dags att hoppa i sängen under täcket, mysa lite med hundarna o sen sova!:)

Puss o hejs!

Friday!:)

Idag har jag varit en runda på stan med Becca, Li och Susanna! De vart fika sen en liten shoppingtur! Alltid trevligt att träffas, var ett grymt bra tag sen jag träffade Becca o hennes lilla sötnos Li!:) Kul med en liten bebis i omgivningen!:)

När jag kom hem somnade jag som en stock, var sjukt trött! O nu ikväll har jag plockat iordning lite, målat naglarna o så.. en kväll för mig själv helt enkelt! Kan vara mysigt ibland!:)

Annars då? Jo, just nu har jag praktik på IVA - intensivvårdsavdelningen här i Norrköping! Riktigt intressant, mkt nytt jämfört med vad man har sysslat med på de andra praktikerna! Det är svårt samtidigt som det är väldigt lärorikt! Ska vara där i 4 veckor, kommer nog bli bra veckor!:) 

Igår var Susanna över o hjälpte mig färga håret, vart guldbrunt denna gången! Klippte mig också, haha! Men blev rätt bra ändå! Har dock inte vant mig riktigt ännu! Bild på frisyren får komma senare!:)

Jag längtar tills imon!:)

Puss o hejs!:)

Grymt längesen nu...

A det är riktigt längesedan jag skrev ngt här nu.. så jag får väl försöka slänga ihop några rader!:)

Helgen i K- hamn var grym! Fick jobb med en grymt bra lön, o några dagar efter att jag kommit tillbaka till Nrkpg igen så köpte jag en lägenhet, i K- hamn asså! Sjukt fin är den, totalrenoverad på sjunde våningen!:) Längtar tills jag flyttar dit! Dagarna hemma var stressiga kan man säga.. man ska hinna träffa så många på så kort tid! På lördagen vart de fest med alla tjejorna, gymt kul var de:)

Bjuder på lite bilder: 
Är det fest så är de!:)

Annars då? Jo, plugget är i full gång! Jag o Jennie vart helt klara med vår c- uppsats idag... får se hur mkt som behöver ändras efter att vår handledare tittat på den bara! Men vi är nöjda iaf, vi är sjukt bra kan man säga!:) Tentan börjar närma sig, blir nervös bara man tänker på det! Jag har iaf all fakta nedskriven nu, så nu är det bara att börja läsa! Nästa vecka börjar jag min praktik på Intensivvårdsavdelningen, vilket jag ser fram emot!:)

För ngn vecka sedan fick jag även reda på att jag var med i slitz, inte bara jag utan 2 kompisar också!:) Haha, sjukt kul! Det hade vi ingen aning om, fick höra de av några vänner! Sprang ner till affären o där var vi, på sidan 27 i de senaste numret från slitz! 

Slänger upp en bild som ser ut nästan likadan som den som är i tidningen:


Susanna, jag o Lina!:)
Kommentaren som stod i tidningen lät så här; varför så glada och varför så nakna?:P Haha!

Fick i måndags reda på att jag ska bli moster!:)  Min syster är gravid och ska ha i augusti, jag misstänkte detta redan i julas, men då avslöjade dem ingenting! Man kan lixom säga att jag avslöjar allt:!:) Haha! Ska bli kul att få en liten goding i familjen iaf... iaf så jag kan passa på att öva tills det är min tur!:P

Ikväll blir de film hos Susanna, alltid nice! O föresten, har ni inte sett twilight så måste ni se den! Sjukt bra!:)

Nä, nu orkar jag inte skriva mer! Detta får räcka ett tag nu! Haha:)
.......................................................................................................................................................................

But is it true that true love never fades away, or that old love never grates?

.......................................................................................................................................................................

Puss o hejs!:) 

RSS 2.0