Grattis till mig själv på 23-års dagen!:) ...

foto0256 (MMS)

Grattis till mig själv på 23-års dagen!:) helgen har varit alldeles underbar! Berättar mer om helgen i veckan, nu ska det mysas med baby!:) Pusss!


De e fint här och vi har det underbart!:) ...

foto0270 (MMS)

De e fint här och vi har det underbart!:) gissa vart vi är?:p


Nu har jag blivit kidnappad av D!:) Är ju...

Nu har jag blivit kidnappad av D!:) Är just nu på massa småvägar uppåt i sverige! Har ingen aning om vart han tar mig, bilen är fullpackad och vi blir nog borta över helgen! Tänk vad han hittar på för att lilla jag fyller 23 år på sön!:) ha en super bra helg så kanske jag hör av mig om vart jag har hamnat! Om jag har tid alltså!:) Pusss!


Go kväll! Längesen jag skrev nu, glömme...

Go kväll! Längesen jag skrev nu, glömmer det ibland! Helgen i ullared var jätte bra, några kronor fattigare dock! Men fina grejer blev det!:) annars tycker jag att det är mkt Skit just nu, mkt funderingar och tankar... Men det blir nog bra får vi hoppas! Ikväll är jag trött, varit på utbildning i k-stad hela dagen med jobbet! Imon blir det jobb igen, så sova hade nog vart en bra ide! Pusss!


God morgon sverige!:) Mamma, syster, ossia...

foto0233 (MMS)

God morgon sverige!:) Mamma, syster, ossian och jag e på väg till ullared!:) Mysigt! Kanske skriver mer under dagen! Pusss!


Nerbäddad i sängen, galet trött! Ska bl...

Nerbäddad i sängen, galet trött! Ska bli skönt att få sova!:) haft möte med ambulansen idag, intressant faktiskt! Får se om det blir som planerat i framtiden nu!:) På tal om annat så är jag sjukt mätt, mätt av chokladpudding! Galet beroende av detta!:) och Grattis till min bonus lillebror som fyller 15 år idag! Snart torsdag, vilket innebär Mys med baby!:) sova nu kanske... Ja får bli så! Pusss!


Bada bubbel är inte helt fel!:) Har jobbat...

foto0228 (MMS)

Bada bubbel är inte helt fel!:) Har jobbat hela dagen, lämnat bilen till verkstaden och sen varit hos pappa och ankan på lite middag! Inte helt fel!:) annars har jag bara segat framför tv:n! Nu blir de snart sängen, upp tidigt Imon igen! Sov gott, Pusss!


Jag har en riktig Skit dag, tycker den kan...

foto0227 (MMS)

Jag har en riktig Skit dag, tycker den kan sluta nu så jag kan få vakna upp på ett bra humör Imon! Kan dock inte somna än, inte ett dugg trött! Men ska snart gå och Mysa ner mig med mina älsklingar! Hur man än mår får dem en alltid att le!:) mina hjärtan, hade inte klarat mig utan er!<3 Jaja, nog tjatat! Tack och hej, Pusss!


17/5

Åh, nu har jag sovit alldeles för länge efter jobbet. Kommer aldrig kunna sova inatt, gah fan va jag alltid lyckas. Skönt var det iaf, magen kurrade rejält när jag vaknade dock. Så nu e jag mätt o nöjd.

Sitter o tittar på tv samtidigt som jag klickar runt lite på datorn. Måndagar känns alltid lite sega, har dock haft underbara 4 lediga dagar. Nästa helg blir de Ullared, trevligt. Hoppas de finns pengar på kontot bara!:)

Nu ska jag försöka bli lite trött...

Puss o hejs!


Vi är i alltidhult, jämte oss är de killar...

foto0201 (MMS)

Vi är i alltidhult, jämte oss är de killar från danmark! Två utav killarna pussas, ser ni?:) verkar som att alla myser ikväll!:p


Inte alla som grillar våfflor!:) mysigt ha...

foto0197 (MMS)

Inte alla som grillar våfflor!:) mysigt har vi! Pusss!


Hemma en snabbis nu! Shoppat en del!:) Nu ...

foto0185m (MMS)

Hemma en snabbis nu! Shoppat en del!:) Nu blir det skogen, grillning på gång!:) Pusss!


Maten innan var ok, men absolut ingen favo...

foto0173 (MMS)

Maten innan var ok, men absolut ingen favorit! Men nu blir det andra bullar! Chokladpudding!:) daniel doppar banan i, haha! Nae, nu blir de film och Mys!:) Pusss!


De blir färdiglagad tacogratäng, ja vi är ...

foto0161 (MMS)

De blir färdiglagad tacogratäng, ja vi är lata!:) undrar hur detta smakar? Lägg märke till mina underbara tår! Haha! Pusss!


Hej alla söta!:) gud vad skönt det är a...

Hej alla söta!:) gud vad skönt det är att vara ledig, speciellt när mannen också är det! Idag har vi varit på Gymmet och myst! Snart blir de kvälls mat, dock ingen aning om vad? Det återstå att se!:) Imon blir de lite shopping och sen grillning på kvällen om vädret är ok! Nu kom baby, Pusss!


Hej Hej!

Jag har faktiskt mobil bloggat lite till er, men de verkar inte funka? hmmm...

Iaf, skulle de poppa upp lite inlägg här som är likadana är de för att jag har provat med lite olika alternativ.. Haha. Iaf så har de inte kommit upp ngt än, men man vet ju aldrig.

Just nu njuter vi av vår långledighet!:)

Puss o hejs!


Ser ni? Han är hemma, nu ska jag Mysa in m...

Ser ni? Han är hemma, nu ska jag Mysa in mig i hans armar!:) kommer sova som en ängel i natt! Pusss!


Nu har denna dagen med gått, helt galet v...

Nu har denna dagen med gått, helt galet vad dagarna går snabbt! Nyduschad nu och ligger i sängen! Har iaf jobbat hela dagen, ikväll har jag rensat hela garderoben och byrån med alla skor! Flitigt av mig, rensade ut en hel del!:) In med de nya nu bara, dock är största delen av min garderob hos daniel!:) Jobb Imon igen så nu får jag nog ta och sova! Torsdag snart, vilket innebär att jag får sova i hans famn!:) sov gott allihopa! Pusss!


Nu har jag fått höra några fina ord av mit...

Nu har jag fått höra några fina ord av mitt hjärta i telefonen!:) Dags att sova nu, helt redo med stora varma täcket och hundarna som är så mysiga!:) Sov gott! Puss!:)


Tjooo!:)

Längesedan sist, har inte haft tid lr vad man ska säga:)

Jobbar som vanligt. Min man är fortfarande underbar, hade 9 mån i lördags!:) I söndags hade jag namnsdag, för alla er som hade glömt eller missat de:P

Har köpt ny bil, snyggaste bilen ever. Nu ska den bara hålla med!:) Tittat på ett fint hus har vi, dock lite dyrt. Men gud vad fint. Oh vilket läge!

Doktorn från kirurgen har ringt, det blir operation i sommar någon gång verkar det som:/

Nya schemat för sommaren kom idag, det sög. Har semester 2 veckor, o så har dem bokat in mig på lång helg precis innan! Fuck.

Annars är jag fortfarande strålande vacker, gymmet går som en smack. Saknar dock allt godis. Men chokladpudding är gott!:) Håret har blivit långt, och fortfarande brunt!

Saknar min lilla systerson, tycker dem bor för långt borta. Ossian - finaste bebisen!:)

Mamma fyllde 50 år för några dagar sedan. Grattis lilla mamma!:)

Nu tycker jag det kan bli torsdag, saknaden efter Daniel är stor i veckorna!<3

Förra veckan var Johanna hemma, avgudar den damen! Finfin humor har vi!:)

Susanna flyttar hem till Helsingborg i sommar, kan inte sluta längta tills vi ses o få busa av oss igen. Alldeles för längesedan nu! 

Alla andra fina vänner, fan jag erkänner att jag är dålig på att höra av mig. Trodde inte man skulle vara så här trött av att jobba heltid. Saknar er.

Kul med ett punkt inlägg. Uppdaterat er bra tycker jag!:)
Finaste Ossian!:)

Pusss o hejs!


Såg de där om mobil Bloggning, tänkte bara...

Såg de där om mobil Bloggning, tänkte bara kolla om de funkar!:)


RSS 2.0