Julmys;)

Efter 5 sömnlösa nätter, 3 dagar utan att kunna äta, viktnedgång på 3 kg och efter att ha lipat i 3 dagar gjorde jag tentan, som gick bra;) Pjuh, hoppas på ett positivt resultat nu;)

Nu e de dags för julmys;) Idag har det  varit storstädning av lägenheten som har förfallit under allt tentaplugg, haha! Imon blir de shopping på stan med Fi, som kommer hem från Norge;) o med bejbi! Ska stressa ihop alla julklappar som jag inte har lagt en tanke på tidigare! På söndag blir det julmys med walles familj, sen på julafton bär de av till K-hamn med jumys o de e efterlängtat kan jag lova;) Har ju inte varit hemma sen i somras, så de ska bli sjukt underbart att träffa alla!;) 

Nu har de små bebisarna öppnat ögonen, å dom e så sjukt söta jag kan inte fatta hur jag ska kunna sälja nån utav dom=( Dom e ju helt underbara båda två;)  

God Jul på er, hoppas ni får det lika underbart som jag ska ha det!;)

Puss o hejs!;)


Just ja, jag glömde...

Önska mig lycka till!;)

MITT LIV E INTE SOM DET BRUKAR VARA JUST NU!

JUST NU SKULLE JAG GÖRA ALLT FÖR ATT INTE PLUGGA O BARA KUNNA MYSA AV JULEN!

MEN NEJ, DE GÅR INTE FÖR VI HAR VÄRLDENS STÖRSTA TENTA IMON SOM JAG KOMMER FETE KUGGA!

IGÅR LIPADE JAG HELA KVÄLLEN FÖR ATT JAG MÅR SKIT, MEN DÅ KOM MIN ÄLSKLING OCH TOG HAND OM MIG SÅ DET KÄNDES LITE BÄTTRE!;)

IDAG GÅR DET INTE ATT PLUGGA, O JAG KOMMER FÅ EN BLACKOUT IMON PÅ TENTAN SÅ JAG INTE FATTAR NÅGONTING, JAG GER HELT ENKELT UPP NU!

DE E BARA ATT VÄNJA SIG VID TANKEN ATT DET KOMMER BLI EN OMTENTA I JANUARI!

NU SKA JAG GÅ O VA DEPRIMERAD NÅN ANNANSTANS!

HEJ DÅ!


Ett stort misstag!

Vi hade räknat fel på dagar, pappa ringde o hade kollat upp allt! De e Neo som e pappa!;) Fan va underbart, nu kan saker o ting verkligen inte bli bättre!;) 

Joo föresten man hade kunnat slippa tentan!;)

Ska försöka få en samlad familjebild på hundarna som ska komma upp här inom en snar framtid:)

Plugg nuuuuu...

Puss o hej! 

Chockad, men glad;)

Fattar knappt någonting just nu. Men för att göra en lång historia kort så kan vi sammanfatta det så här:
Igår kväll började josefin bete sig konstigt, hon började skaka, gick o la sig själv i sin säng sen började hon kräka! Vi trodde typ att hon hade blivit magsjuk, men efter några minuter började hon krysta, hon fick asså värkar! Jag fick panik o började lipa som en gris, för dom kan ju inte födas nu det är ju en månad kvar tills hon ska föda. Föder hon nu kommer dom ju dö. Men iaf, efter ett tag såg jag att rumpan på en valp hängde ut, o de e inte bra för dom ska komma ut med huvudet först! Så jag höll på o spy, men tog mig sen samman! Med pappa i telefonen som sa hur jag skulle göra lyckades vi få ut valpen genom att dra samtidigt som josefin krystade. Fösta valpen ute, men den andas inte o den har massa slem runt huvudet, Vi drar bort det o josefin börjae slicka på den o tillslut hörde vi ljud, Ja den lever! Lycka i högsta grad! Den e inte för tidigt född inser vi, för den e fullt utvecklad! Vilket innebär att josefin var gravid när vi köpte henne! Men vi hinner slappna av o lugna ner oss tills jag tittar på henne lite senare o ser att hon har fått värkar igen, ok nästa valp e på väg! Samma visa igen men denna valpen kommer ut med huvudet först! Men den ligger kvar i "säcken" som dom ligger i i magen! Josefin försöker bita upp den men lyckas inte så bra så jag skriker åt walle att hämta saxen som jag sedan klippte upp denna säcken med! Sen ser jag att den inte andas, jag får panik o walle får panik, vad gör vi! Nått måste vi ju göra, men josefin tar valpen, hon slickar på den osv. Jag la handen på valpen o kände att hjärtat slog, den lever skrek jag men den andas ju inte! Efter bara några sekunder hör jag hur den börja låta, Ja den lever!;) Har numera två valpar. men josefin får inte av navelsträngen så den fick jag klippa av! Men vänta moderkakan har inte kommit ut o det måste den göra, men josefin duktig som hon e fixade det genom att själv dra ut den! Pjuu, andas ut! Alla lever o mår bra!;) Men nu då, veterinären sa att hon skulle få tre valpar så jag satt vaken hela natten o väntade men det har fortfarande inte kommit någon valp, veterinären har sett fel! De var bara två! Första valpen kom ca 23.00 o den andra kom ca 01.30! Så efter att ha vakat hela natten e jag helst slut idag men bara så otroligt lycklig, för dom e så fiiina!;)
Neo var helt sjukt duktig med, han förstod vad som hände o lämnade henne i fred, o han e numera låtsaspappa!;)
image13

Här e de underbara små liven!;)
Oj, det vart inte någon kort berättelse såg jag!;)

Måste bara tillägga att det var helt rätt att Marie vann idol 2007!;)

Nä, äta o mysa med alla sötnötar nu!;)
Puss o hej!


Plugghäst!

Haha aa jag känner mig verkligen som en sådan! Men de e så sjuukt mkt man ska kunna till denna tentan o jag fattar inte hur jag ska få in allt det i min hjärna, bara läser o läser o läser gaah va tråkigt de e o vädret gör ju inte saken bättre heller. Man är så trött den här tiden på året, men snart e de jul o de e underbart!;)
Pratade med mamma i syster idag, ååå jag vill verkligen hem nu! Kan man inte bara vakna imon o så har man gjort tentan sen kan man åka hem till k-hamn o bara njuta!;) Haha, mkt önsketänkade just nu!;)

I lördags var det sjuksköterske sittning, hade faktiskt riktigt kul där ett tag!;) Drack massa vin, dansade o sjöng;) Drog sedan vidare till palace där de vart ännu mer dans, kul kul! Sen åkte vi hem, älskling kom o hämtade oss, käkade pommes o bearnaisås på vägen hem med o de var nästan de bästa på hela kvällen! Haha!;)
image12

Jennie, jag o Martina!;)

Nää, måste plugga lite till nu, de hjälper ju inte att sitta här o drömma sig bort! Lite seriöst plugg nu:)

Puss puss!

RSS 2.0