Helg?

Det känns som att det är helg nu, har haft praktik hela helgen o är ledig imon! Konstigt att det känns som fredagskväll, men så är det iaf;)

Denna helgen har gett as mkt, är på akut sidan nu så det händer mkt o de kommer mkt patienter. Har haft hand om 3 patienter nu de senaste två dagarna. O de e så kul, skulle nog kunna vara där dygnet runt tror jag;) De e så intressant. Handledaren berömde mig i dag, hon sa att jag är duktigare än vad hon hade väntat sig. Att jag hänger med o förstår vad saker och ting innebär. Så ikväll e jag helnöjd;) Fan, kan verkligen tänka mig att jobba på kirurgen sen när jag e färdig SSK!;)

Skönt att vara hemma nu ändå, har ju saknat älsklingen hela helgen! Har ju faktiskt saknat hela vår lilla familj;) Så mysigt att komma hem o ha så många som har saknat en när man har varit borta!;)Vovsingarna o Baby menar jag då;)

Haha, tänk om man hade sett ut så här när man jobbade?;)
image10

Valpar?

Vi kanske får valpar i januari? Kom in i vardagsrummet ikväll o där står neo o josefin o parar sig?;/ Snacka om att man blir chockad? Men tydligen så löper hon nu, hon skulle inte ha löpt förräns i mars men icke sa nicke!;) Man vet ju inte om dom blir gravida direkt heller men det är sånt som märks! Får väl se om magen börjar växa? Men gud så gulliga valpar dom kommer få om hon nu blir gravid;)
 
Har varit sjuk sen i tisdags, fy va tråkigt halsen svider o huvudet bultar! Så tråkigt att missa praktiken men det får man ju ta igen sen på sina lediga dagar! Jag vill ju verkligen vara där, har börjat få en hel del ansvar nu så de e skit kul! Har fått ha hand om två patienter helt själv nu sista dagarna, så spännande;) Nu börjar man äntligen förstå saker o ting;)  Ååå man vill ju vara färdig sjuksköterska nu så man får jobba o göra lite nytta;)
Hade halvtids bedömning igår med, som gick skit bra! Fick beröm o så fick jag veta att jag var godkänd än så länge;) Så skönt!;)

Nä, nu börjar greys anatomy! Så bra program asså;)

Kan valparna bli annat än söta om föräldrarna ser ut så här?
image9

Varför går alltid helgen så fort?

Söndag idag igen, tiden går sjukt fort! O helgerna går alldeles för fort;) I fredags vart det tacos och ölprovning, haha aa jag säger det! Vem fan vill dricka 23 öl? Nej inte vi tjejer iaf så vi drack vin;) Det är godare! Måste lägga upp listan för betygsättningen på ölen sen, riktigt rolig e den! Man ser verkligen hur alla blev fullare och fullare! Så igår vart en riktig bakisdag, bara slapp o bakismat o godis! Inte bra det, men men! Får vara slut på de nu! Godis asså;P 

Ny vecka imon igen, ååå bara älskar praktiken!;) Det är så kul att få göra det man verkligen vill, de e ju på praktiken man känner att man har hamnat rätt!;) Har halvtidsbedömning nu på tisdag med, får hoppas på att det går bra har ju bara gått med min egna handledare två dagar?;/  

Nä dags för film nu sen sova, så jag orkar med denna veckan!;)

Puss!

Hmmm?

    Brunett lr blondin?      339483-3

Vovvsingarna!;)

Här e de underbara små liven! <3
Neo och Josefin!;)
image6

Hatar´t

Ååå jag hatar allt som har med elektronik att göra, inget funkar ju fast man gör precis som man ska! Jag blir så trött på skiten. Vill verkligen ha en digitalkamera så man slipper fjuttla med mobilen varje gång man vill lägga in en bild lr nått, blir verkligen galen! När man kopplar in sladdarna o datorn säger att det inte finns någon mobil ansluten, Nää inga bilder eller musik för min del:/ 
Haha, så de va skönt att skriva av sig lite av aggressionerna!;) Men jag ska nog få det att funka efter mkt om och men;P

Kan sex and the city börja snart nu lr, bästa programmet ju!;) 

Puss!

RSS 2.0