Valborg!

Jag har alltid praktik på valborg:) Har precis kommit hem nu, o det luktar brasa överallt! Shit asså;)

Hade min bedöming idag, kunde knappt äta innan jag skulle börja idag! De var dumt, för hungrig vart jag och bedömningen gick jätte bra:) Så nu e jag glá!:)

Jobbigt att min bil har börjat muppa sig nu då, den vill inte starta! Så i eftermiddags var det några snälla människor som såg hur olycklig jag såg ut när jag skulle köra iväg men inte kom iväg som hjälpte mig!:) Tack så mkt:) Jobbigt att det inte startade ikväll när jag skulle köra hem från praktiken, men som tur var hade jag mina vänner på plats som fick hjälpa mig:) Jennie erbjöd sig att bogsera hem mig, men de behövde hon inte! För den startade sen, min pärla:) Haha! Nej men ärligt, jag vill ha en ny bil:) Köp en till mig!

Nä, slappa är det som gäller nu!

Puss o hejs!

Underbart och överlycklig:)

Var uppe på vinden och hämtade ner lite kläder som jag hade sorterat ut ur garderoben för jag inte kunde ha dom längre, efter alla sambokilona jag hade lagt på mig! Men nu, NU kunde jag ha dom!:) Alla mina fina jeans, jag e så glad just nu! Ni anar inte, har ju knappt haft några jeans att ha på mig den senaste tiden, men nu har jag:)

Har varit ledig idag, har varit så skönt! Solen skiner o det känns som sommar!:) Jag fick ett ryck idag o städade lite och sen lagade jag mat till bejbi, så maten stod färdig på bordet när han kom hem:) Riktig hemmafru har jag varit idag:)

Ikväll blir det all titta på tv lite, har laddat ner lite filmer med som jag tänkte slänga på! Men de får bli senare, måste hinna plugga lite idag också! Tentan är ju snart, plus att jag har ett arbete att lämna in på onsdag och så måste jag fixa klart med mina bedömningsunderlag så jag har det klart tills på ons då jag ska ha min bedömning! Får hoppas att den går bra:)

Puss o hejs!:)


Busy week!:)

Grattis på födelsedagen mamma:) Hoppas ni har det underbart i Göteborg!:)

image33

Denna veckan har jag haft fullt upp känns det som!  De dagarna som jag har varit ledig från praktiken har jag pluggat, städat, möblerat om och njutit av solen:) Jag har äntligen fått använda mina solglasögon:) Haha!
Idag ska jag jobba natt, ska snart försöka sova lite så jag inte somnar inatt:P Sen efter det e jag ledig tre dagar, vilket ska bli skönt! Ska plugga lite till o så, sen kommer Sofie hem!:) Så nästa helg blir de PARTY!:)

Jag vill hem snart med, hem till K-hamn! Saknar er alla där hemma!

Puss o hejs!


Till mamma!:)

Här kommer lite bilder på valparna som jag lovade mamma att lägga upp!

image30
Nixon i front och Jaxon bakom!:)

image31
Här är Nixon:)

image32
Tänk vad dom har växt våra små bebisar!:)

Annars då? Jo, praktiken är i full gång! Har varit ledig idag, går på imon igen! Igår var jag på utbildning med akuten i kris/krishantering. Mycket intressant faktiskt! Efteråt fick vi veta att vi ska få den föreläsningen i termin 6:) Haha, men a bra saker kan man aldrig höra för mycket av! Kanske är nått som har hunnit ändrats tills dess! Har pluggat lite med, skulle behövas lite till faktiskt! Men inte nu, nu får det bli soffan:) Jag e en riktig soffliggare, haha!

Puss o hejs!


Söndag!

Håller på o göra mig iordning, ska jobba kväll idag! Börjar 14, ska snart väcka Christian så vi kan äta en mysig frukost innan jag måste åka!

Kollade one tree hill typ hela kvällen och natten igår;) Det är så sjukt bra! Hann även färga mitt hår igen, och äta god mat! Finns det nått bättre än helger?

Sofie...
I med att du aldrig e online på msn samtidigt som mig så skriver jag här att jag e ledig den helgen du kommer hem! Då måste vi verkligen ses, party kanske? Saknar dig bejb!

Puss o hejs!


Specialistsjuksköterskeutbildning!

Har suttit o kollat vidareutbildningar ikväll, o det finns i växjö som inte ligger allt för långt ifrån Karlshamn och Kristianstad! Så det känns skit bra:) Jag tror vi ska bo i Kristianstad, lite större en karlshamn o deras sjukhus verkar vara helt okej! Finns många olika intressanta avdelningar och självklart har dom ambulanser!:)

Ska välja valbar kurs i skolan nu till termin 5, va inte så jätte många att välja på men jag tror jag tar den som handlade om smärta! Frågan e bara vilken man ska ta som nummer 2 om man inte får sitt förstahandsval? Smärtkursen e den ända som jag verkligen tycker verkar vara intressant! Får hålla tummarna på att jag får den:)

Skulle inte äta godis igår, men det blev så iaf! Trots det hade jag gått ner 2 kg i morse när jag vägde mig! Hoppas det håller i sig!:)
Hittade en tatuering nu precis som e så fin, skulle verkligen vilja ha den men får se som sagt! Ska kolla one tree hill snart igen, körde ett maraton på de inatt! Det är fan ruskigt bra asså!

Föresten...
hade fått ett meddelande från skolan idag angående strejken av sjuksköterskorna. Det kan bli så att dom stänger den avdelningen som jag har praktik på, o de suger verkligen! Ska det verkligen behöva gå så långt för att dom ska höja lönen till de som arbetar med människor, vi behövs ju för att människor ska må bra! Det är livsviktiga yrken! Att folk inte kan förstå det är helt sjukt dåligt! Nä usch...  va arg jag blir!

Puss hejs!


Ledig!

Har precis vaknat nu, har jobbat natt 3 nätter i rad! Men trivs hur bra som helst med det, och  det är ju bra i och med att jag ska jobba natt 8 veckor i sommar.
Är ledig fram till lördag nu, så de blir mys hemma och plugg fram till dess! Det känns som att det är dags att börja plugga till tentan nu asså, tiden går ju så sjukt fort! Vilket iofs är riktigt skönt!

Hade vart skönt med lite sol och värme nu bara, det är helt sjukt efterlängtat!;) Jag vill ha sommar! Ska man aldrig få använda sina solglasögon lr?:)

Grymt sugen på en tatuering, vet precis vad jag vill ha! Snacka med dom på praktiken inatt o dom tycker inte att det ska hindra en att tatuera sig så det syns bara för att man jobbar som syrra. Vilket jag helt klart håller med om! Har man väl börjat tatuera sig så är det kört sen, man vill bara ha fler o fler:) Men de e ju så fint:)

Jag e så godissugen det är helt sjukt! Men nej jag ska inte!;)

Ska bli så underbart att få mysa med baby ikväll, har ju blivit dåligt med det de senaste 3 kvällarna!

Puss o hejs!


Long time, no see!

Känns som det var evigheter sen jag satt vid datorn!
Vi kan ju ta det i ordning. Helgen när sofie var hemma vart det fest på lördagen, massa dricka o sedan utgång. Grymt kul måste jag säga, synd bara att det inte händer oftare!

Efter det vart det praktik på ambulansen, en utav dom bästa veckorna i mitt liv!:) Där bekräftades verkligen mina tankar om vad jag vill bli! Kommer bli en vidareutbildning inom akutsjukvård sen när jag e färdig. Sen förhoppningsvis ska jag väl få min dröm uppfylld, att bli ambulanssjuksköterska. När det var dags för att gå hem sista dagen vart jag helt deprimerad, för det är ju där jag vill vara:) Det är verkligen min dröm! Men snart så...;)

Just nu har jag praktik på en akutvårdsavdelning, kul faktiskt. Ganska många olika sjukdomstillstånd så man lär sig en hel del. Trivs jätte bra, o de e ju gött med tanke på att jag ska vara där i 5 veckor till!:)

Vad händer i helgen då? Ja, en bra fråga! Blir att slappa tror jag, kolla film o sånt gött!:) Jag delar med mig av lite bilder jag hittade på kameran precis, ni måste kolla in hundarna när dom fick makaroner!:)

image26

image27

image28

image29

Puss o hejs!:)


RSS 2.0