Plugg fredag!

Usch vilken jobbig dag, har suttit klistrad framför datorn hela dagen! Så mkt att plugga just nu känner jag, gah! Jag orkar inte! Haha! Får snart nackspärr:P Men men, man kommer ju framåt!

Jag längtar tills imon!
Då ska jag och älskling till linköping och shoppa lite! Ska bli så mysigt att få göra något tillsammans o bara släppa allt annat för en liten stund!:) Det kommer bli en mysig helg känner jag!;)

Nä, plugga igen nu!

Puss o hejs!

Rivstart...

Började skolan i måndags, å jösses vilken start! Känns som att hoppa rakt in i en termin! Mycket som ska göras nu på tre veckor innan man går ut i praktik! Ska vara på vårdcentral, äldreboende och några dagar på barnavårdscentralen! Ska bli intressant faktiskt, är bort hela 8 veckor från skolan denna termin:) Sen när man kommer tillbaka är det nästan tenta dirket, men denna terminen ska bli kul!:)

Idag går jag till halv 5, så de blir en heldag med föreläsningar! Man har inte vant sig vid det riktigt än, att sitta o lyssna en hel dag, det jobbigaste är nog att sitta still tror jag! Det blir läkemedelsräkning, begrepp och neurologi under dagen, den sista verkar vara väldigt intressant!

Senare idag blir det att handla, kolla på cykel och plugga, men hur ska jag hinna med allt! Man kommer få sitta på helgerna o plugga för det är så fullspäckade dagar! Men som mamma sa igår när jag pratade med henne, vadå man måste väl inte sova?:) Haha!

Nä, dags för skola!

Puss o hejs!


Det är fredag, gott folk:)

Som sagt, jag verkligen älskar fredagar!
Sista lediga vardagen innan skolan börjar på måndag, ska bli skönt och komma igång med skolan tycker jag! Så man känner att man är på väg åt rätt håll:) Att ta examen alltså!:)

Sitter och väntar på att Jennie ska komma hit, vi ska snacka lite skit! Har inte setts sen skolan slutade, riktigt dåligt av oss tycker jag! Men de e ju så när man jobbar på olika håll!

Vad händer ikväll då?
Jag tror vi ska in till stan en runda ikväll, till den kända augustifesten, haha! Men men, när och hur det vet jag inte än! Annars blir det en lugn och skön helg!

Puss och hejs!

Skinande rent och världens tvätthög!

Ja, nu har jag städat nästan hela dagen så nu är det riktigt fräscht här faktiskt:) Skinande rent, haha! Men vi har världens största tvätthög, usch nån mer än jag som aldrig tar tag i mig själv och gå ner och bokar en tvätt tid, jag vill ha en tvättstuga hemma! Hatar att behöva springa upp och ner för alla trappor en halv dag!
Men det är dags nu känner jag, eller det syns rättare sagt, plus att det knappt finns några underkläder kvar i garderoben!:/




(Gamla bilder på köket och vardagsrummet)

Ikväll blir det att ta en lång promenad, färga mitt hår som inte blev gjort igår och sen en massa mys i soffan, måste även posta mitt brev till csn, å jobbigt att behöva vara skuldsatt upp över öronen för att man utbildar sig! Men sånt är livet! Jag får ju jobba med det jag vill iaf:)

Puss o hejs!

Torsdag!

I dag kommer nog bli en bra dag, jag känner att jag är på ett bra humör! De e nice, även att dagen inte erbjuder så mkt skoj! Ska faktiskt ta och städa idag så man kan hitta på massa bus i helgen istället!:)

Igår vart vi en hel del som kollade på Rix, riktigt kul faktiskt! Många bra artister, tyvärr regnade de ganska mkt så jag tog faktiskt inga foton! Sen gick vi vidare ner mot strömmen för att kolla på fyrverkerierna men vart lite besviken där, var inte alls så mycket som jag trodde det skulle va!

Nu är det dags för frukost! Äggmacka:)

Puss o hejs!

Rix fm festival!

Idag kommer Rix fm festival hit till Norrköping, så det blir nog en runda dit ikväll:) Får se vilka vi blir som drar dit när lina ringer sen! Men det kan nog bli trevligt:)

När man är ledig så här länge vet man knappt vilka dagar det är, de e ju kusligt! Det känns nästan som man börjar bli dement, haha:)

Har precis kommit hem från en lång skön promenad och åt precis en stor tallrik fil med musli och banan! Ska ta och fixa till mig under dagen så man ser lite fräsch ut ikväll:) Igår tog jag ett bad och gjorde hårinpackning, vilket verkligen behövdes kan jag säga! Hoppas christian hinner hem innan vi ska iväg så han kan färga mitt hår, för det behöva också, värsta utväxten nu o de e verkligen inte snyggt asså!

Ses vi på Rix fm ikväll lr?:)

Puss o hejs!

Eftermiddag!

Har haft en lung och relativt tråkig dag, har ägnat mig åt mig själv, myst med hundarna och legat i sängen och läst! Men nu kom christian hem, äntligen! Känns som att jag har gått och väntat på honom hela dagen... Orka vara beroende? Haha!

Ska åka och handla sen, massa nyttigheter:) Har gått och dragit på det i flera dagar nu, men nu e det dags!:)

Nu klagar han på mig för jag sitter vid datorn och inte umgås med honom:P Ska komma ifrån honom, som nästan alltid sitter vid datorn, haha:)

Nä, nu ska jag vara social!:)

Puss o hejs!

Viktkoll!

Som jag tidigare skrivit så vet ni att jag gått upp en hel del under sommaren, vilket jag inte alls tycker om. Men när man jobbar natten och någon personal har med sig kakor, godis, paj osv, så är det så lätt att man tar en bit när man börjar bli trött och seg. Usch ja. Sen är ju kroppen inte van vid att man äter på natten heller, så bara de kan man gå upp av...

I vilket fall som helst så lovade jag mig själv att jag skulle skärpa mig när jag slutat (så jag får på mig mina kläder:)), vilket är ca en vecka sen nu! Vad jag har gjort är att jag har gått 1 ibland 2, 1 timmes promenader varje dag, har slutat äta allt som är onyttigt o då även i matväg. Jag har minskat mina portioner och bytt ut vissa mål till tex, fil och musli eller ägg och sånt! Jag brukar väga mig en gång i veckan så idag var det dax, o gissa om jag vart glad:) Lite mer än 3 kilo har jag gått ner... och då har det bara gått en vecka! Men jag känner att jag har blivit mycket piggare, jag orkar mer och jag mår bättre över mig själv! Detta kommer jag fortsätta med, tills jag har nått min önskevikt!

Man behöver alltså inte gå på någon speciell diet för att gå ner! För snart 2 år sedan gick jag ner 20 kg, det behövdes verkligen! Min syster började på viktväktarna och gick ner massor vilket inspirerade mig något oerhört, jag följde viktväktarnas råd lite då men inte fullt ut (de orkade jag inte;P) Vilket är precis vad jag gör nu! Det gäller bara att använda sitt sunda förnuft så funkar det, man ska inte överdriva på något sätt för då blir det bara fel!

Ja, vad ska en glad Filippa göra idag då? Ingen aning, får se vad dagen har att erbjuda!:)

Puss o hejs!

Vinterskor?

Jag e grymt sugen på att hämta ner mina vinterskor, asså stövlar m.m. Men är det för tidigt nu lr?
Känns så deprimerande att redan tänka på en sådan sak, men regnar det så här och är dåligt väder hela tiden så kan man ju inte använda sin pumps o liknande?

Har ni börjat använda vinterskor?

Puss o hejs!

Älskade Helge<3

I sommras gick vår älskade Helge bort, Helge som har varit i familjen sedan jag var liten! Han var gammal och blev väldigt sjuk, så han har det bättre nu! Han ligger brevid Zorro, som gick bort för några år sedan! Helge och Zorro var de första hundarna jag hade, och dem kommer alltid att finnas i mitt hjärta! Jag vet att ni är tillsammans nu och har det bra, en dag ses vi igen!:)

Helge och jag i julas!






Nej. nu blir jag ledsen! Detta var jobbigt! Mina älskade hundar!

Måndag morgon!

Sitter framför datorn och tråkar, har precis druckit en smoothie och varit ute på en lång promenad! Men vad ska man göra nu? Usch, va tråkigt! Det enda som jag måste göra idag är att städa, och hur kul är det?

Kanske ska gå igenom garderoben också? Se om man har några fina kläder som man har glömt?:) Och sortera lite, blir alltid stökigt där efter ett tag...

Nej, ge mig förslag på vad jag kan göra idag?

Vad ska ni göra idag?

Puss o hejs!


En kort bildsammanfattning av sommaren!

Bilder säger mer än tusen ord!


Galna lekar på midsommar!


En padda som firar midsommar, haha!


Ett snyggt fult kärlekspar på Östersjö, haha!


Ulf och Eva Wallman, christians föräldrar! Snyggt bröllopspar!


Nytillskotten, underbara Mini och Sadie!:)


Sista natten på jobbet!:)

Lite smått och gott, kanske inte så roliga bilder men ändå:) Haha!

Puss o hejs!


Östersjö!



Hittade en bild som någon tagit på östersjöfestivalen i k-hamn! Det är bejbi, jag och min syster!

Denna kvällen var den sista av festivalen, vad jag inte visste var att en gammal kompis till mig skulle komma dit. En kompis som var min närmsta vän under en mycket lång tid. Denna vänskapen förstörde jag genom ett otroligt dumt misstag som jag aldrig kommer göra igen! Men vad hjälper det? Att jag aldrig kommer göra om det igen? Vänskapen är redan förstörd.Jag vet själv att det inte räcker med ett förlåt, denna sak är oförlåtlig och jag vågar inte ens titta henne i ögonen för att jag skäms så otroligt mycket!

Det värsta av allt är att jag inte känner igen mig själv i denna historia, hur kunde jag vara så dum? Det är inte likt mig, nej usch detta är något jag alltid kommer få bära med mig som en svart skugga!

You better think before you act...

Söndag!

Jag tycker inte om söndagar, usch man vet att man har en hel vecka framför sig innan man får vara ledig igen. Men jag e ledig hela denna veckan iofs, fast christian jobbar ju så jag får vara ensam o de e så tråkigt! Men har ju alla hundarna:)

Har precis ätit frukost nu, kokt ägg och sånt gott:) Ska strax gå ut på en lång promenad med hundarna. Sen i eftermiddag ska vi på kalas:)

Igår vart det ett besök på china restaurangen i stan, riktigt gott faktiskt! Sen vart det filmmys, lina o jag valde film! Haha vad vi inte såg direkt var att de varnade för erotiska scener i filmen, så filmen började med en chock:) Haha!

Vad ska ni göra i veckan?

Puss o hejs!

Saturday morning:)

Jag fattar inte vad det är med mig? Har alltid varit en nattmänniska, alltså varit vaken på nätterna o sen sovit bort nästan halva dagen. Men inte denna veckan kan jag lova, har varit uppe skit tidigt varje dag, och ändå har jag varit uppe sent på nätterna... men men får se hur länge man orkar!:)

Hade ställt klockan på 10 idag, men vaknade kl 7 typ så då fick det bli en morgonpromenad!:) Mötte en arbetskamrat, hade mp3 på mig och hon tutade, haha men till slut hörde jag:) Ska snart väcka Christian då vi ska upp på stan en runda idag. Var ju på stan igår men hittade inte så mkt, så de får bli en runda till idag med bejbi!:)

Kvällen igår vart mysig, åt gott först, sen hyrde vi film o myste i soffan hela kvällen!:) Var ute en runda med hundarna också, jag fick för mig att vi skulle släppa alla, haha valparna är ju inte så vana vid det så man kan ju säga att de blev hundjakt, haha,men de löste sig sen! Så alla hundarna finns kvar:P

Ikväll kanske vi ska träffa Lina och ...... får se när hon ringer sen, och vad kvällen har att erbjuda!

Vad ska ni göra ikväll?

Puss o hejs!


Underbara fredag!:)

Jag älskar fredagar, då vet man att man ska få ta det lugnt, mysa och vara med den man älskar hela helgen!:)

Har precis kommit hem från morgonpromenixen;P Lika skönt som vanligt! Ska strax hoppa in i duschen då jag ska upp på stan med becca o lina idag:) Ska bli trevligt, var ett tag sedan vi hittade på ngt! Ska även försöka hitta lite fina kläder och annat smått och gott:) 

Ikväll ska vi hem till Christians familj och äta tacos, rikitgt gott!
Sen får man se vad helgen har att bjuda på?
Men nått bra blir det alltid!

Hur ska ni spendera er helg?

Puss o hejs!

God morgon världen!:)

Har precis kommit hem från min morgonrunda med alla hundarna! Hur skönt som helst! Fast idag vart jag hungrig halvvägs, så nu sitter jag här med en fruktsmoothie:) Så sjukt gott, och perfekt om man vill vara nyttig!

Idag kommer en klasskompis hit, vi ska plugga lite! Trevligt! Igår satt jag och förberdde inför Termin 5, i hela 5 timmar! Fy, tiden bara rann iväg. Men nu har jag snart allt som jag behöver hela denna terminen samlat i ett kompendie!:) Så skönt att slippa stressa ihjäl sig under terminen utan ta det lite då och då under sommaren! Riktigt smart e jag:P

SKa väl ta o städa lite snart, men får vänta ett tag så inte grannarna blir arga:) Måste handla idag med, för det vart inte av igår, orkade inte! Måste även ringa veterinären o beställa tid, måste ju kastrera mina pojkar annars blir huset fullt av valpar snart igen:)

Måste man svälta för att gå ner i vikt?

Puss o hejs!

Underbara morgon!:)

Var uppe med tuppen idag, vaknade klockan 06. Drog på mig kläderna och gick ut på en lång skön promenad med hundarna, solen är faktiskt framme! Har precis kommit hem nu, tänkte äta lite frukost snart! Får väl väcka christian med, han ska ju till jobbet vid 8. Så det blir en till dag för mig själv, tråkigt...  

Igår städade vi hela lägenheten, men måste nog fixa idag igen... blir så smutsigt när det är vått ute med hundarna o allt! Men de går snabbt:) Kollade på film igår kväll, så skönt att bara ligga o slappa i soffan:)  Men gud va godissugen jag var, fy va jobbigt... men nej jag ska inte:) Gäller att bara komma över det första stadiet, sen rullar det bara på!

Ska man göra idag då? Städa lite som sagt, sen kanske man ska plugga lite inför skolstarten! Måste även ner till stan då mina små busiga valpar har bitit sönder mitt täcke så det ligger dun i hela sovrummet, haha:) Ska även inhandla lite nyttigheter, som man kan tugga på:P

Vad ska ni göra idag?

Puss o hejs!

Ledig:)

Hade min sista natt på jobbet igår, rikitgt skönt faktiskt! Så man hinner vila upp sig inför skolan! Men va konstigt det känns att man ska vara ledig i två veckor nu, inget jobb att passa... men trivdes verkligen skit bra där. Riktigt bra personal, fick choklad och ett fint kort när jag sluta! Är så kul när man känner sig uppskattad:) Får se när dom ringer in mig igen:P

Vaknade vid 7 imorse, vilket absolut inte är likt mig... så det fick bli en lång morgonpromenad med hundarna! Riktigt gött faktiskt, sjukt fint väder var det... man får vara glad så länge det varar för snart börjar det väl regna igen, haha, positiva jag:)

Det enda negativa med jobbet har varit att jag har ätit som en flodhäst så när jag ställer mig på vågen får jag värsta ångesten, så jag lovade mig själv att när jag slutat så ska det bli skärpning. Idag är alltså första dagen på min nya livsstil, haha hur länge man nu håller den. Men jag ska försöka så gott jag kan, vågar inte ens prova mina jeans.. usch!  Håll tummarna för mig så håller jag er uppdaterade om hur det går!:)

Puss o hejs!

Gummistövlar och regnkläder...

Hade verkligen behövts idag, har varit ute och gått med hundarna i regnet! Lagom blöt när man kom hem... Men valparna blir duktigare och duktigare.. snart slipper man skämmas, haha!

Har jobbat inatt, sov hur länge som helst idag! Riktigt skönt måste jag säga:) Imon kommer pappa, annika o simon hit, kommer bli kul, är hembjudna till walles föräldrar på kvällen på middag:)

Så nu kanske det är bäst att städa lite, hundarna stökar ner rätt bra! Tror fan inte att det är nån annan på denna jorden som storstädar varannan dag... men de e smällar man får ta när man har sex hundar:)

Puss o hejs!

Bloggpaus?

Helt sjukt va dålig jag har varit på att uppdatera bloggen... blir så när man jobbar typ hela tin! Men nu e se snart slut på slitet, har bara 5 nätter kvar sen e jag ledig lite innan skolan börjar:) ska bli så skönt!

Har inte skrivit något alls om vad jag har gjort i sommar, men vi har varit i K-hamn, vart på bröllop, festat, solat o badat o pappa o dom kommer nog nu i veckan. Ska uppdatera lite mer noggrant sen när jag har tid, ska nämligen till jobbet snart igen...

Sen tröttnade jag starkt på det här med bloggen när jag inte kunde lägga upp några bilder längre, ska testa nu igen...

Nej, de gick inte nu heller! Fuck this shit...

Puss o hejs!


RSS 2.0