Alla hjärtans dag!<3

Idag e de bara massa mys, o mer mys ska det bli!;)
image23

Puss o hej!;)

Vårkänsla;)

Vilket underbart väder de är idag, man fick en riktig vårkänsla när man gick ut genom dörren, så underbart;) Ändå sitter man här o pluggar nu, när man egentligen bara vill vara o ute o njuta av solen!;) Plugga e nästan de ända jag gör känns det som, de senaste dagarna har jag pluggat, städat o tvättat! Haha, vilket roligt liv det låter som!:P Men de e helt ok ändå, så skönt när allt e fint här hemma!
Idag ska nog jag o bejbi åka till Ikea, jag älskar Ikea! Kan gå där en evighet o drömma mig bort om alla fina möblerna man skulle vilja ha! Men vi behöver verkligen en ny tv- bänk o sen vill jag göra om sovrummet men de får bli ett senare projekt!;) Ska passa på o springa in i lite andra affärer o se om det finns några fina kläder som jag kan unna mig;) De hade vart gött;)

Puss puss!;)

My new me!;)

image21

O så jag och älskling förstås!;)


image22

Puss o hejs!;)

Städning, matlagning o snart film;)

Idag har vi nästan bara gjort nyttiga saker som att städa o så. Sov visserligen jäkligt länge idag, de vart lite sent i natt!;) Färgade håret idag igen, skit bra vart det så nu syns inga blonda inslag nånstans!;P Skit bra!;)
Har precis ätit massa god mat, å så gott men gud så mätt man e nu! Blir att slappa lite nu, kanske fixa lite till i lägenheten sen blir de film! Vi ska springa över till grannen o kolla I am legend, de verkar så grymt bra!;)
Hoppas den inte gör mig besviken nu bara!;P

Puss puss!;)

Brown head;)

Nu e de gjort, nu e jag brunett igen;) Fast inte lika mörkt som innan dock;) Men nöjd e jag! Walle är o spelar poker med grabbarna ikväll så jag e ensam med alla hundarna!
Satt o kollade på melodifestivalen nyss, men gud asså de var ju inte alls de som jag hade hoppats på som gick vidare, fattar inte vad de e för folk som ringer o röstar, visst Amy va ju ok men ändå!?! O gubben då? Haha;)

A de va så tråkigt att jag med mina ideer klippte lugg, men va fan de vart ju fint de med;) Bara de att jag kommer ha den uppe varje dag ändå, de e ju jobbigt med lugg när de blåser o så;) O undrar vad walle säger när han kommer hem? Lr jag lär ju få hämta honom, dom skulle ju festa till att lite till pokern!;)
Bilder på de nya påhitten kommer snart!;P

Puss o hej!;)

Plugghäst;)

Håller på med mitt kompendie inför T4 tentan, känner mig som en riktigt plugghäst eftersom tentan inte e förrän i slutet på Maj!;) Men de väl alltid bra att vara ute i god tid lr?
Har redan fått ihop en hel del fakta faktiskt, o de e gött;) När walle ändå e på jobbet kan jag ju lika gärna plugga lite! Även om det inte är min favorit sysselsättning:)
Just nu vill jag åka iväg o shoppa en massa fina kläder, känns som de va evigheter sen jag köpte nått fint till mig själv! Men för att kunna shoppa massa fina kläder behövs det även pengar, pengar som jag inte har för jag e en fattig student! haha;)
Med tanke på mitt förra inlägg måste jag bara säg att ni e grymt dåliga på att kommentera, just nu ligger det lixom jämt;) Brunett eller blondin? Säg, säg säg!

Pussilipuss puss!;)


Tveksam?

Ååå har börjat tveka på mitt ljusa hår, jag saknar mitt mörka hår!=/ Men vet inte om jag vill färg tillbaka de igen för de tog en sån jäkla tid att få det ljust med färgning o allt, hjälp mig! Vad tycker ni? Man känner sig lixom mer anonym i mörkt hår...

image19


image20

Hittade ingen bra bild på mig som brunett! Men svara ärligt nu!;)

Puss o hejs;)

Sexologi, K-hamn & T4

Var ett riktigt bra tag sen jag skrev här, har bara inte tagit mig den tiden;) Avslutade vår sexologi kurs i fredags, synd asså för det var nog något av de roligaste jag har läst om under denna utbildningen. Det e inte varje dag man pratar sex på basgrupperna;) Haha,

Åkte hem till K-hamn i fredags mitt i stormen, men de gick bra;) Fast både jag o älsklingen var lite nervösa för de va inte lite de blåste. Väl hemma var det fullt upp, kom hem sent men åkte ut till pappa o dom för att visa valparna o mysa lite. Sen vart de bara att kasta sig i sängen för anledningen till att vi åkte hem var att mormor fyllde 80 år;) Så hela lördagen var det mingel med gamlingarna, haha! Sen på kvällen var det mer för familjen o de va gött, vi"undomar" sågs innan festen o förfestade lite, så de vart inte så nyktert;) Men roligt hade vi! På söndagen hann vi inte mer än vakna (kändes de som) förrän vi kastade oss i bilen för hemfärd. Men de gick bra, vara bara en del träd som hade vält. Inte lika illa som den förra stormen asså!

Igår var det upprop för T4, o nu har vi dragit igång för fullt igen! Föreläsningar o basgrupp precis som innan! Håller på o läsa gynekologi nu, intressant faktiskt! Mycket man inte visste om, man tror man känner sig kropp väl, men nu förstår man annat!;) Kom i en skit bra basgrupp med, de tackar vi för;)

Nä tv nu, o lite träning på träningsmaskinen som vi har köpt!;) Haha, men de e verkligen hur bra som helst, o billig va den med;)

Föresten vi ska behålla alla hundarna, jag o walle kom på att vi inte klarar av att sälja nån;)

Puss o hejs!

RSS 2.0