Nu är lugnet över!

Låg och sov så skönt i morse när telefonen ringde, de var jobbet! Dom ville att jag skulle jobba natt i dag med, vilket innebär att de blir 5 nätter för mig denna veckan!:/ Men de blir fint me pengar:) Men jag kan ju inte hjälpa att jag gärna hade dragit tillbaka klockan så de hade kunnat bli fredag kväll igen:) Hade vart underbart att ha hela helgen framför sig igen, men nej nu blir det jobb, jobb och jobb!

Nä, nu ska man inte klaga! Livet är underbart!:)

Hörde att det skulle bli fint väder igen:) Det ser vi fram emot!

Puss o hejs!

På bättringsvägen!

Usch, har varit sjuk i en vecka nu! Vaknade i tisdags morse med en hals som jag inte alls ville ha just då, kunde inte äta nått o mådde verkligen piss. Men jag drog mig till jobbet ändå, o jobbade tre nätter i rad vilket gick skit bra! Men nu i helgen har jag varit ledig så då har det blivit att vila upp sig! Känner mig mkt bättre nu, men nu har bejbi blivit sjuk istället! Oops, jag som smittat honom!:P

Har varit och tränat hundarna idag, haha! Den ena är busigare än den andra. Men efter lite ansträngning, kan det nog bli bra!:) Dom små valparna är knappt två veckor, o nu har ögonen börjat öppnas!:) Dom e så söta. Men jag håller fortfarande på med att komma på fina namn, så svårt! Har ni någon idé så skrik till:)

Nä, slappa lite nu framför tv:n kanske!

Puss o hejs!

Sex...:)

stycken hundar har vi numera:) Fick valpar förra veckan, två små flickor kom det:) Dom e så otroligt små, mycket mindre än dom första valparna! Helt sjukt söta, förlossningen gick jätte bra! Josefin var jätte duktig!

På midsommar var vi i K-hamn i vår sommarstuga! Hur mysigt som helst, syrran o sen några andra var också där. Vi lekte lekar och åt gott hela tiden:P Sjukt roligt asså!  Sen igår firade vi min födelsedag med hela släkten, fick välbehövliga pengar!:) Så kul att träffa alla igen, saknar min familj sjukt mkt! Ska bli så underbart att flytta hem om ett år!:)

Har ätit så mkt att jag har ångest nu, känns som jag har gått upp 10 kg elller nått! Ser ut som en ballong, haha:) Så nu blir det hårdbantning!:) Men kommer gå ner nu i sommar när jag jobbar natten, för då äter man typ inget!

Jobb, ja imon går jag på mitt första pass sen är det full rulle hela sommaren! Men de blir fin fina pengar av det kan jag lova, o ska detta skitvädret hålla i sig så kan man lika gärna jobba!

Nä, om man skulle ställa sig på träningsmaskinen en stund innan man däckar!:)

Puss o hejs!


Underbara underbara dag!:)

Jag klarade tentan:) Helt underbart som sagt:) Vilken befrielse att slippa släpa på den hela sommaren... Har precis lagt undan alla böcker eftersom jag inte behöver läsa i sommar:)  Termin 5- here i come:)

Sommarlov!
Fick sommarlov förra veckan, hade sista dagen i skolan på onsdagen sen satt vi i parken hela eftermiddagen i fikade! Riktigt mysigt, framåt kvällen drog vi hem hit o satt o drack lite vin!  Har underbara klasskompisar!:)

I helgen var sofie hemma, så vi gick en runda på stan o sen i lördags vart det fest!:) Trevligt!  Alltid lika kul när hon kommer hem:)

Annars har jag legat o stekt i solen resten av dagarna, riktigt nice faktiskt! Har till och med börjat få en solbränna, haha:)

Ska gå intro i morgon natt, men sen börjar jag inte jobba förräns efter midsommar! Nästa vecka åker vi hem till K-hamn! Ska bo i vår sommarstuga precis vid havet o fira midsommar med syster o hennes karl sen några vänner! Ser fram emot det riktigt mkt!:) Jag, älskling o våra bebisar ska passa på o njuta:) Vi ska föresten få tillökning, en valp till e på väg:) Galet men sant! Ska nog även fira min födelsedag också, vi var ju inte hemma när jag fyllde!:)

Nä, dags att hitta på nått skoj!:)

Puss o hejs! 

RSS 2.0