Slappis Fredag!:)

Sov grymt länge idag, vaknade när mamma ringde vid kvart i två! Men de behövde vi kan jag lova, både jag o älsk va helt slut!:) Efter det har vi bara slappat framför tv:n, lagat mat o städat lite! Sofie var förbi en stund o snacka lite skit!:) Snackade lite om morgondagen också, för då e de party:) Va grymt längesen nu kan jag lova!

Ska nog upp på stan en runda imon också, se om jag hittar någon fin party outfit:) Kanske köpa lite vin också!:) Va iofs på stan igår men hade ingen motivation till att prova kläder då:) Haha! Va hos erika igår kväll med sofie o jessica, trevligt trevligt, dom drack vin men jag körde! Känner man sig vuxen då lr?:)
Får ta igen det imon känner jag:)

Varför är de aldrig nått bra på tv på fredagskvällarna? Alla behöver ju inte vara ute o festa bara för att de e fredag?:) Kollade let´s dance innan sen OC, men de va sista avsnittet:( Tror jag ska börja kolla one tree hill istället, men e de lika bra som OC?

Puss o hejs!


Plugg vecka!

Har varit ganska mycket denna veckan, känns som man bara har pluggat, vart i skolan, sovit o ätit!:) Men mycket har vart kul, håller på mkt med akut omhändertagande och sjukvårds HLR, vilket jag tycker är superspännande! Typ ända gången jag e seriös, haha nej så illa e de inte!;)

Sista dagen i skolan imon på 7 veckor, ganska skönt men känns ändå konstigt! Har ju typ tenta direkt när vi kommer tillbaka o sen e de sommarlov! Men när ska man hinna plugga under praktiken? Hoppas jag får mitt schema snart iaf, så jag vet hur mkt jag kommer jobba!

Skulle egentligen åkt till k-hamn i helgen med blev inte så nu pga det jäkla ovädret som ska komma i helgen! O palla de då? Men idag har Sofie kommit hem från Norge så de blir att umgås med henne istället:) Fest på lördag är redan inbokat:) Var ett jäkla bra tag sen vi festa nu asså, så nu e de dags!:)

Nä lite plugg inför morgondagen, kanske OC, sen sova:)
 
Puss o hejs!

Jaaa, GODKÄND!;)

Helt underbart! Trodde inte vi skulle få svar förräns på måndag men idag när jag loggade in så hade resultatet kommit upp! Får alltid hjärtklappning innan jag kollar, men tillslut vågade jag kolla! O där stod det ett stort G:) Så underbart, så som jag har grubblat på denna tentan asså! Skönt att läkemedelsräkningen är över för denna terminen iaf, har ju en sån tenta varje termin! Men nu är jag lycklig!:)

Vilket underbart väder det är idag, jag mår alltid så bra när solen skiner!;) I eftermiddag ska vi ner till linköping med tom o beccis, ska bli trevligt!:) Men innan dess ska jag plugga o duscha o sånt, skönt att börja plugga tidigt denna terminen, så man slipper stressa ihjäl sig de sista veckorna!:P Vilket jag alltid lyckas med annars!:)

Har fått jobb nu med, de vart på samma ställe som förra sommaren. Men nu ska jag jobba natt hela sommaren istället! De blir bäst så för alla hundarna!:) Det var ett riktigt skönt schema med, så jag hinner nog sola, bada o umgås med alla en hel del!:) Vilken toppensommar detta ska bli:P Nästa sommar är man ju legitimerad sjuksköterska om allt går bra!:) Kan inte fatta hur snabbt tiden går asså! Men de e gött! Efter plugget ska jag o bejbi o resten av familjen flytta ner till K-hamn igen, eller iaf någon stad i närheten! Så underbart kommer det bli!

Går snart ut i praktik, de e typ bara två veckor kvar! Ska vara ute i 7 veckor denna terminen, ska vara på ambulansen den första veckan o resterande tid ska jag vara på en akutvårdsavdelningen!:) Kommer bli hur kul som helst att få göra något man verkligen vill jobba med sen, jag längtar helt galet mycket!:)

Satt o kolla på massa kläder igår på internet. snacka om att jag blir helt kär i kläderna asså! Det finns så mycket fint, tänk om man hade haft så sjukt mycket pengar så man bara hade kunnat klicka på beställ på allt man tyckte va fint!:) Det hade vart gött!;P

Nä, nu ska jag umgås lite med njurarna!:) Plugg asså!:) Jag tjatar jämt o njurarna, fick höra idag att man kunde tro att jag skulle doktorera i dom! Men snacka om att dom är häftiga, så små men ändå har dom så stor kapacitet o så många funktioner! Nej, det är nog inget intressant för er som inte pluggar, men ändå!:)

Puss o hejs!:)

Syster 24 år!;)

Grattis Sis

image25

Saknar er alla där hemma! Så tråkigt att inte kunna fira dig i helgen! Men hoppas din dag har vart fin iaf!;)

Puss o hejs!


Tisdag!

Ibland känns verkligen veckorna långa, speciellt när man väntar på ett tentaresultat! Jag lyckades säkert göra något fel, men man vet ju aldrig;) Får hoppas på det bästa, men denna tentan e ju inte den värsta att göra om får man väl säga som tröst. Tar bara drygt en timme att skriva den! Fast det hade ju vart skönt om man klarade den!;) Får hålla tummarna!

Idag har jag suttit i skola typ hela dagen, har suttit med en pedagogikrapport som inte är så rolig! Men vi hade kul ändå, helt sjukt hur mkt man kan skratta asså!;) Walle trodde vi var galna när han ringde, vi bara grava hela tin!;) De blir så om man sitter i skolan en hel dag;P

Imon är det färdighetsträning på schemat, kul kul;) O nu e jag så sjukt trött, dags att sova kanske, lr? Har typ inte gått o lagt mig så här tidigt på evigheter känns det som! 

Nä, nu ropar baby!;) Ska dra mig mot honom och soffan nu;)

Sov gott!

Puss o hejs!;) 

Måndag morgon= Tenta!

Yes, imon e de tenta det första som gäller! Kl 8 - 10 sitter jag bänkad med läkemedelsräkning! Usch, jag tycker verkligen inte om det asså! Matte e verkligen min svaga sida=/ Men får hoppas på att det inte är alls för svåra tal och att jag inte lyckas göra något litet slarvfel!

Önska mig lycka till!;)

Puss o hejs!


RSS 2.0