Smal-jeans!

Höll nästan på o glömma min stora lycka:) Haha! Jaa, ni vet hur tjejer är. Man vet aldrig vad man ska ha på sig.. står alltid minst en kvart o velar om vilka kläder man ska ha! I vilket fall så började jag rota i garderoben i morse och hittade mina smal- jeans! Ni vet dem jeansen man sparar i fall man någon gång skulle bli så smal igen?:) Iaf så tänkte jag prova lyckan och tog på mig jeansen, och dem passade som en smäck! Vilken lycka, haha! Jag ringer Fi direkt och skriker ut min lycka, gud vad hela min dag gjordes i det ögonblicket!:) Man kanske skulle prova dem andra smal-jeansen man har undangömda också? Så kanske dagen kan bli ännu bättre:)

Puss hejs!

Vilken solig söndag:)

Är precis hemkommen från staden, riktigt trevligt! Hittade massa fint, köpte ett par riktigt snygga stövlar! Dem får det bli nästa fest:) Och lite annat smått och gott! Hann även med en fika, alltid trevligt att snacka lite skit med tjejorna:)

Har nyss kastat in ett lass tvätt i tvättmaskinen, o de kommer jag hålla på med fram till nio ikväll, haha! Rikigt roligt ska de bli, eller inte... Kanske hinner med en promenad ikväll? Hade vart skönt iaf!

Imon blir de praktik igen, måste fan fylla i alla bedömningsformulär och sånt kul ikväll! Jaa, så sammanfattat kommer min kväll bestå av tvättning och plugg till största delen:) Underbart, haha!

Puss o hejs!

Lördag...

Nu är det lördag igen, fast idag blir det en lugn lördag! Har varit och storhandlat precis, så nu är kylskåpet påfyllt... vilket borde räcka ett tag tycker jag:)

Ikväll blir det bara att mysa med hundarna framför tv:n plus lite plugg faktiskt... känner att jag måste få allt nerskrivet och klart så man kan börja plugga till den stora terminstentan som är i december! Men de ska jag nog hinna, har ju inte allt för mkt att göra just nu... Har praktik nu, är på ett korttidsboende i fyra veckor. Har varit där två veckor och trivs som fisken i vattnet! Trodde faktiskt inte att jag skulle tycka om det så mkt som jag gör, jag är ju väligt inkörd på akutsjukvård! Fast jag måste ändå säga att det händer rätt mkt akuta saker på denna praktiken också... sen är det mkt samordning så allt ska funka mellan enheterna och mediciner osv... Min handledare sa att hennes mål med mig var att jag skulle bli självständig och fixa och dona själv.. Vilket jag tycker går bra faktiskt, man sköter allt möjligt! Riktigt kul faktiskt, man känner verkligen hur man utvecklas under praktikerna och för att inte snacka om hur mkt man har lärt sig under dessa snart 3 åren på utbildningen, sjukt kul! Snart är jag legitimerad sjuksköterska! :)

Angående de förra inlägget så mår jag sjukt mkt bättre nu, allt känns bra faktiskt! Har min underbara familj, mina vänner och för att inte tala om hundarna som är helt bäst:) Haha! Jag går framåt faktiskt, inte på alla sätt dock! Vill leva själv ett tag, koncentrera mig på skolan och bara ha kul o leva livet! De kan inte blir så mkt bättre, man måste ju faktiskt inte ha någon kille vid sin sida hela tiden, även om det ger en skön trygghet att alltid veta att det är någon som väntar på en hemma.. jag citerar en mkt smart undersköterska på praktiken.. "Kärleken består men föremålen varierar". Vilket är så sjukt smart, min kärlek just nu går till mig själv o andra i min omgivning:) Ja, föremålen varierar!

Nej, nu får de bli lite plugg på det hela! Usch, känns segt att plugga en lördag kväll men då slipper man iaf att somna med ångest, haha:) O ikväll kommer Sofie hem, så imon skulle vi nog ta en runda på stan!:) Trevligt!

Nej, gott folk! Passa på o njuta av helgen!:)
Puss o hejs!  

Jag har lite nyheter!

Vi kan börja med dem bra nyheterna!
 
Jag klarade tentan!:) Gud så underbart!  Riktigt skönt faktiskt!:) Så nu kan man fokusera på den stora terminstentan!

De lite sämre nyheterna är att jag numera är singel, men kan väl säga att det var bådas vilja på något sätt! Trots detta mår man inte för bra, ibland känns allt bara skit men ibland har man även lite ljusare stunder! Du ljusa stunderna är min underbara familj och alla mina fina vänner! Skulle vilja vara lite närmare min familj just nu bara, jobbigt att det är 40 mil hem! Men telefonen funkar ju också!:)

Jag vill inte att ni som inte visste om detta ringer och messar, då jag tycker det är jobbigt att prata om! Va som vanligt bara, vill jag prata om det så gör jag det när jag känner att jag kan, när jag har blivit starkare!

Just idag, känns det sämre igen! Helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen och dra upp täcket över huvudet, men det var väl på grund av ett bakslag jag fick reda på igår! Men jag kommer över det, jag SKA komma över det!

Ikväll ska jag umgås med Lina! Jag ska faktiskt dränka mina synder i vin och hoppas på en rolig kväll, där man kan tänka på lite annat för en gångs skull!

Hoppas bara att jag får tillbaka motivationen för att plugga med, denna veckan har jag inte änns tittat i böckerna! Men det kommer väl!

Nä, nu ska jag inte älta mer! Jag kan bli rätt tjatig då asså:)

Puss o hejs!

Önska mig lycka till...

I morgon kl 8.00 sitter jag bänkad i skolan och har läkemedelsräkning, tycker inte alls om denna tentan då man måste ha alla rätt! Hur mycket man än pluggar kan man inte vara säker på att man fixar den, de kan ju vara riktigt svåra tal!

 Men håll tummarna för mig:)

Puss o hejs!

Tråk fredag!

Idag har jag en sådan riktigt tråkig fredag! Har varit ledig nästan hela veckan, eller jag har struntat i föreläsningarna och suttit hemma o pluggat i stället! Jag lär mig mer av det! Idag har jag suttit och räknat läkemedelsräkning nästan hela dagen, ville vara klar med plugget innan walle skulle komma hem från jobbet...

Vi bestämde oss för att ta en power nap, vilket var så skönt men jag blev väckt av walle för han hade bestämt sig för att åka och spela poker! Skit kul sa jag, har inte ätit eller nått... Arg som jag är så började jag städa! Men har inte dammsugit för då blir väl grannarna galna, nu vill jag gå ut och gå en lång runda men nej det går inte för jag kan inte lämna pojkarna hemma själva då dom opererades igår!

Alltså fan vilken kul fedag, plugg, städning och helt jävla ensam!!! Usch, fy aldrig en sådan här fredag igen säger jag bara! Hungrig som jag är ska jag kurera mig i soffan under täcket o tända ljus, sen bara mysa framför tv:n!

Vill ni inte umgås med en arg/sur Filippa ska ni nog inte höra av er idag, utan vänta till imon! (Det hade jag gjort:))

Puss o hejs!

RSS 2.0