VIP - Otten

Jag kan ju börja med att skriva att jag är sååå sjukt bakfull...:S O att jag undrar vad som egentligen hände igår?:)

Men iaf, igår kväll låg jag hemma i pyjamas under täcket i soffan... jag var rätt sur över att mina fredagar alltid är så kassa! Sen fick jag ett sms, då vart jag på humör för fest, men jag skulle ju behöva gå ut ensam för ingen annan ville gå ut, men de löste sig de med! Så in i duschen o på med sminket o kläderna, ruffsade till håret o sen var jag ready to go!:P

Otten öppnade ju för första gången igår efter ombyggnad i ungefär 4 veckor, måste ju säga att det var sjukt fint där inne, en helt annan nattklubb!:) Riktigt nice de där! O vi var ju VIP!:)

Iaf så kom jag dit nykter, men det varade inte så länge! Ojojoj, som det blev! Räcker ju att jag förklarar det med att jag är riiiktigt bakfull idag!:P Men kul som tusan hade jag iaf!:P Dansade hela kvällen o skrattade som aldrig förr!:P

Nu ska jag snart åka med Susanna o hennes karl o handla, behövs verkligen o jag kan inte köra bil i nuläget!:) Hmm, undra vad jag ska handla för gott? O undra om de blir fest ikväll igen...? jag måste ju erkänna att jag är sugen!:P Det bästa mot bakfylla är ju faktiskt att korka upp igen! Haha!:)

Så här såg jag ut igår kväll:




Kanske ska putsa spegeln snart, de ser ut att behövas:P Haha!

Men vad ska jag ha på mig om vi ska gå ut ikväll med då?:S Vilket stooort problem va? haha:)

Nae, nu blir de mat shopping med grannarna!

Denna helgen kommer nog utvärderas som riktigt nice!:)

Puss o hejs!

Jag tappar dem...:S

Mina kilon bara rinner av mig känns det som, asså de är ju det jag vill men nu är jag snart nere på samma vikt som när jag bodde i min etta, o de var lite för smalt! Asså, jag vill vara ungefär som jag är nu, men de e så svårt att stanna på den vikten man vill...!
Har ni något bra tips på hur man kan göra?

Jag har gått ner 14 kg sen i somras... aa jag vet att det låter mkt men jag gick upp otroligt mkt när jag jobbade natten! O bara sen i julas har jag gått ner 5 kg... som ni redan har läst slog ju jag o Susanna vad om att vi inte skulle äta mer godis blablabla.. orkar inte dra allt igen.. Men iaf så är jag så otroligt hård mot mig själv när jag väl har bestämt mig, så jag kan inte unna mig ngt gott alls! Jag är livrädd för att gå upp alla kilona igen...:S

Hur ska jag göra för att våga unna mig? Utan att fastna i "fällan" igen?
Hjälp mig!
.................................................................................................................................................................................................

Ikväll har jag varit en runda hos Susanna, vi gick igenom hennes garderob! Jag hittade så fiiina kläder där, o Susanna tyckte inte om dem så hon gav dem till mig!:) Kan ni fatta...? Jag fick en jätte fin kjol o en grymt snygg tröja från Top shop, så nu är jag lycklig!:)
Tack bejb!
.................................................................................................................................................................................................

I´m feeling happy!:)

Puss o hejs!

Traumadag i skolan!:)

Yes, idag har det varit katastrofmedicin och traumadag i skolan! Var en sjukt lång dag men hur kul som helst, jag skulle kunna vart kvar hur länge som helst! Ge mig ett jobb inom akutsjukvården, man blir så fascinerad av de som föreläser och hjälper oss med alla övningar för det är så otroligt duktiga! Får hoppas på att jag en dag blir lika kunnig som dem!

För övrigt är det sjukt kul att umgås med alla klasskompisar, man har så mycket att prata om, o vi skrattar nästan så vi gråter... kommer bli så tråkigt att inte träffas längre när alla skiljs åt om några månader! Det bästa hade ju vart om alla kunde jobba på samma avdelning... lr nae då hade det kanske blivit lite för mkt skratt, haha! Men man ska ju ha kul när man jobbar, lr hur?:)


Jennie, Nalle och jag iklädda otroligt snygga rockar på clinicum!:)

Sen har jag ju helt glömt bort att uppdatera er om helgen, i lördags vart det fest! Helt sjukt kul hade vi, kändes att det var ett tag sen man var ute o festade dock, alkoholen gav sin effekt! Haha! De vart förfest inne i stan sen vidare till palace där vi dansade fram till det stängde, pjuh!
Tack tjejor för en sjukt rolig utekväll!


Meee!:)


Susanna o jag innan förfesten!:)
Dock hade vi redan tjuvstartat med lite shots, ska de va så ska man slå på stort!:P

Resten av kvällen användes kameran väldigt dåligt, sånt som händer när man har treligt! Då glöms den helt enkelt bort!

Nae, om man skulle plugga lite kanske... lr sova!?! Börjar tidigt imon, o jag ska inte försova mig som jag brukar! Vad blir de, sängen lr plugg? A vad lockar mest... vi får se helt enkelt!:)

Sov gott!:)

Puss o hejs!

Sjuksköterskeprogrammets sista termin, Termin 6!:)

Idag började jag T6, känns så skönt att veta att man snart är klar, men ändå overkligt! Är jag redo för det här? Hur kommer de gå? Kommer jag få jobb? A massa frågor samtidigt som man är så lycklig över att man ska kunna visa upp sitt examensbevis o säga att man har fixat tre år på universitetet o är en legitimerad sjuksköterska!:)

Dagen idag har varit lång, däckade när jag kom hem så nu sitter jag här pigg som en lärka!:P Men de e bara bra, pluggar alltid bäst om nätterna, konstig e jag!:S Men så är de, får en jäkla massa gjort nu! Tog en paus bara för att uppdatera er!:P

Har varit i skolan, på ambulansen o akuten o träffat Sofie idag, pratade lite med dem på akuten o frågade om dem behövde några sjuksköterskor i sommar o de behövde dem, men vill ju helst hem fast nu vet man att man alltid kan söka här om de skulle vara dåligt med jobb hemma! Ska maila henne i K-hamn imon, så får vi se vad vi får för svar! Hoppas på att det ska finnas jobb, jag vill ju verkligen flytta hemåt!:)


Så här såg jag ut idag!:)
 Mkt intressant bild tycker jag, haha lr var det bara så att jag hade så extremt tråkigt imorse innan jag skulle gå till skolan!:P

Nä, om man skulle ta tag i plugget igen!

Puss o hejs!

Hairday!:)

Helgen började tråkigt, men den blev ju allt annat än tråkig!:P O de e tack vare Susanna!:)

Igår fick vi för oss att vi skulle färga håret, haha både jag o susanna ville ha ljusare hår, så vi visste att vi då behövde bleka det först!:S Men vi åkte ner till affären, hittade våra färger efter mkt om och men, sen ångrade vi oss ungefär 30 ggr innan vi kom fram till kassan och köpte hårfärgen..!

När vi väl var hemma var det bara att börja... förklarar med hjälp av bilder, blir lättare så:P


Så här mörk var jag när vi började...


Här har jag avfärgningen i:S


Så här snygga var vi efter det, haha fattar ni hur mkt vi skrattade åt varandra lr! Vi låg dubbla av garv i hallen!:)


O så här vart resultatet, jag är nöjd till 100%!:)

Efter all hårfärgning, som för övrigt tog 4 ½ timmar !?! så var vi ganska hungriga! Susanna lagade spagetti och köttfärsås till oss, den var sjukt god för övrigt!:) Sen kollade vi på film o snackade massa skit, så jag var inte hemma i sängen förrän vid 3 i natt!:P

Idag har vi varit en runda på stan, segt att kolla på alla fina kläder när man inte kan köpa ngt!:S Men men, min tid den kommer!:) Nu är jag sjukt hungrig, kanske skulle se om det finns ngt ätbart i köket:S Tveksam är jag till de, måste verkligen åka o handla snart!:P

Nae, sen ska jag nog slappa hela kvällen... om jag inte av ngn lustig anledning skulle få en sån sjuk motivation till att plugga helt plötsligt!:P Haha!

Puss o hejs!

Ensammare än ensammast!:S

Usch, vad jag känner mig ensam idag!:S Det är fredag, jag brukar alltid älska fredagar, men jag har kommit underfund med att helger bara är något att ha om man inte är ensam, annars suger helger...!

När jag känner mig ensam sover jag alldeles för mkt, känns inte som att det är ngn mening att gå upp när man ändå inte har ngt att göra, jag äter alldeles för dåligt med... inte kul att äta själv! De e väl visserligen bra, så man blir smal o fin! De första jag gör när jag vaknar är att kolla om det är något bra på tv:n under dagen, är de inte det så blir dagen ännu sämre för då finns det verkligen ingenting att göra! Jo, det finns det visst de, man kan ju alltid plugga! O de e de jag har gjort de senaste dagarna, pluggat! Inte så konstigt att folk tycker att jag är seriös för att jag pluggar så mkt, men jag har ju för tusan inget annat att göra:S

Hade gärna hittat på massa bus, lr legat o tittat på film med en pojkvän bredvid mig... men nej de går inte för jag har varken pengar lr pojkvän, lr jo jag har ju baby men han befinner sig ganska många mil härifrån... bara att vänja sig!

Igår dog en av mina råttor, riktigt jobbigt var det! Det var inget vanligt dödsfall, o jag tycker så synd om honom!
RIP Choco!<3

Men vet ni vad, jag ska inte sitta o klaga på hur jag känner och mår... alla dagar går upp och ner o jag klarar mig! Vissa dagar känns bättre än andra, så är det! Bara det att när jag väl känner så här, så tycker jag bara att allt är skit! Ensamheten suger!

Puss i hejs!

Jag känner mig stark!

Idag känns allt super bra! :)

Har suttit o tittat på hus i K-hamn... hittade ett som jag fastnade för! Mamma o pappa är informerade o ska kolla lite närmare på de! Fatta underbart med ett hus, o så bra för hundarna med en stor trädgård!:) O de roligaste är att jag hade bott 1 500 kr billigare där än vad jag gör nu i min lägenhet, helt sjukt!:) 

Jag har även tittat lite närmare på jobb som jag ska söka, hittade ett på akuten! Ser riktigt nice ut, men annars får man ju ta det man får! Man ska inte klaga, är trots allt färdig syrra om några månader så att få komma ut o jobba kommer bli underbart!:)

Jag sitter o föreberder inför termin 6, samlar allt som vi ska ha denna terminen så man slipper stressa röven av sig de sista månaderna! Det går framåt asså, o de bästa av allt är att det inte känns sådär supertråkigt som det brukar göra att plugga!:)

Ska även upp till studievägledaren i skolan nästa vecka för att kolla upp den vidareutbildningen jag vill gå, hoppas på att man kommer in annars får man jobba ett år som dem vill o sen söka igen!:)

O sen har jag min baby, som jag tycker om något så otroligt mycket! O förhoppningsvis tycker han om mig också! <3

Min dag är alltså väldigt lyckad, hoppas din e de med!:)

Puss o hejs!

Jaaa!:)

Jag klarade tentan i smärta!:) Känns så sjukt skönt!

Idag har jag o Jennie varit o skolan hos vår handledare o sen var vi på ambulansen o akuten för att informera om vår c- uppsats! Vi har nämligen ändrat oss, vi skulle från början göra intervjuer men nu ska vi ha en enkätstudie istället! Det känns lättare så, o det verkade som att alla andra tyckte det med!:) Men fatta, helt sjukt vad avundsjuk man blir när man ser alla som jobbar, man vill bara byta om o slänga sig i ambulansen när larmen går!:) Åh den dagen jag sitter i en ambulans, har jag uppnått mitt mål som jag har strävat efter så länge jag kan minnas!
Den dagen, den lyckan!:)

Ikväll blir det till att umgås med sofie, får se vad vi kan hitta på för skoj!:)

Puss o hejs!:)

Wow, kolla mitt bloggvärde!:)


6 058 kr!!!:)

Tänk om jag hade kunnat få dem pengarna, då hade jag vart rik... nästa iaf!:)

Puss o hejs!

:S

Jag fattar inte varför jag tar åt mig, det är säkert inte så som jag alltid tror att det är, jag kanske överdriver o inbillar mig men jag blir sårad iaf...
Jag vill verkligen det här, men är det värt det när det alltid slutar med att jag blir ledsen? 


Make me understand you...

Vadet är igång!:)

Nu har jag o Susanna haft ångest över hur mkt vi har ätit den senaste tiden, så nu har vi slagit vad! Inget mer godis lr onyttigt, lr jo fast högst en dag i veckan o den dagen får man bestämma själv. Vadet är bara en hundring, men va fan är man student så är man!:) Jag ska fixa det här!

Vem tror ni vinner?

                               
Susanna lr jag?:)

Puss o hejs!

Städ söndag!

Usch vad tråkigt det är att städa, men sånt som måste göras! Känns som att hela denna helgen har varit sjukt tråkig, har inte haft ngt kul att göra, men igår kväll kom Susanna över, vi käkade Mc donalds, tittade på film o snackade en jäkla massa! En riktig tjejkväll kan man säga, skönt att få prata av sig o ha lite kul!

Så tack för igår bejb!:)

Susanna o Jag!
 Dock inte igår, var betydligt mkt mindre snygga igår! Haha!:)

Nae, om man skulle återgå till städningen nu så man kan spendera hela kvällen under täcket framför tv:n o bara njuta!:)

Baby o jag!<3

Puss o hejs!:)

Bättre sent är aldrig!:)

Nu är tentan gjord, har faktiskt ingen aning om hur den gick! Det var så mkt man ville skriva men på så kort tid:S Aja, får hoppas på det bästa!:)

Nu är jag ledig hela nästa vecka, men vi ska nog dra igång med våra intervjuer till c-uppsatsen på ambulansen i slutet på nästa vecka! Kan vara skönt att få det gjort så man bara kan skriva de resterande veckorna sen! Fatta om 4 månader är jag legitimerad sjuksköterska!?!:) Förhoppningsvis:P

Har ju lovat en uppdatering om jul o nyår, men orkar inte skriva allt och bilder säger ju mer än ord! Så jag bjuder på några nu, var i K-hamn över jul men firade nyår här i Norrköping!:)


Pappa!:)


Syster o hennes sambo!:)


Me!:)


Mamma o Moster!:)


Syster jag o kusinen!:)


Jag o Tina stod för alkoholkonsumtionen denna kvällen, o sjukt kul hade vi!:)


Nyårsafton!:)
Synd bara att Lina petar bort maten som sitter mellan tänderna:P


Lina o Sofie!:)
Tro Lina hade börjat fyllna till lite här!:P


Bästa tjejorna!:)
Jag, Lina o Sofie!

Aaa, de var vad jag hade att bjuda på!:)

Kärlek<3

Puss o hejs!:)

Tenta imon!:S

Har verkligen inte uppdaterat här på hur länge som helst!
Jag har iaf haft det jätte bra över jul o nyår, nästan för bra! För bra för att gå tillbaka till vardagen, med skola o plugg! Känns iofs, har inte pluggat mkt till denna tentan! O nu är jag allvarlig, satt hela natten o har pluggat lite nu under dagen, men kommer väl ligga hela denna natten också! Får hoppas på det bästa, imon mellan 10-12 sitter jag o skriver som en idiot, haha!:)

Wisch me luck!

Skulle sitta bra med en uppdateringen över vad jag har hittat på för bus under ledigheten, men de får komma efter tentan! Nu är det dags för tentaplugg, gaaah!

Saknar<3

Puss o hejs!

RSS 2.0