One step closer...

Gaah, har packat massor nu! Det är så tråkigt, men nu är allt snart nerpackat! Imon ska jag fixa allt på vinden innan mamma kommer på kvällen, förhoppningsvis ska Susanna hjälpa mig lite... de e jag glad över:) En annan sak är att man nästan kastar lika mkt som man packar ner, de e ju helt sjukt! Fattar inte hur man kan samla på sig så mkt skit!?! Jag ska aldrig samla på mig så mkt igen, från o med nu ska jag kasta allt som jag inte behöver o som inte är nödvändigt!

Just nu ligger jag o slappar i soffan, riktigt skönt:) Troligtvis sista kvällen jag kan göra de nu innan helgen, för sen kommer de vara fullspäckat tills på mån!:) Kommer visserligen vara roliga grejer som ska hända, äntligen ska man få komma hem o fixa iordning lägenheten!:)

Imon ska jag försöka gå upp tidigt, har dock blivit sjukt dålig på det dem senaste dagarna! Haha, sängen älskar mig o jag älskar den kan man säga!:P På kvällen ska jag hämta mamma o på fre morgon kommer pappa o ska hämta alla möblerna! Sen bär de av HEM, äntligen kan man kalla K-hamn för hem igen:)

Nä, åter till TV:n nu:)

Föresten, helgen var sjukt kul! Haha, jag är glad över att du kom hit o hälsade på bejb! Betydde massor!<3

Puss o hejs!

Happy days!:)

Jag är lycklig nu, allt känns bara så rätt!:)

Jag klarade tentan, med ett riktigt bra omdöme också så nu vet jag att om 3 veckor kommer jag stå i kyrkan med resten av mina klasskompisar och vänner och familj och veta att jag är legitimerad sjuksköterska! Jag kommer då även få ta emot  papper och en fin brosch från skolan!:) Känns helt underbart, bara lite smågrejer kvar i skolan nu! Snart, snart, snart!:) 

Nästa helg flyttar jag hem alla mina grejer, sen ska jag vara inneboende hos susanna o hennes karl i en vecka, sista veckan får jag se vart jag hamnar, haha kan bli spännande! Så om 4 veckor, bor jag i min nya, sjukt fiiina lägenhet, i k-hamn nära familj o kära, detta är också helt underbart! Men kommer självklart sakna alla här uppe! Jag kommer komma upp o hälsa på, haha ni slipper mig inte!:)

Men innan detta, så ska jag ha fest ikväll! Kommer några klasskompisar hit, vi ska dricka alkohol o ha kul! Alla har vart på hel spänn nu innan vi fick resultatet på tentan, så nu kände vi att vi var värda en fest!:) O om 2 veckor har vi fest med hela klassen inne i stan, då ska vi käka god middag, dricka o umgås! Kommer bli grymt, avslutningsfesten för alla sjuksköterskor 09!:)

Och imon kommer min underbara vän Frida hit från k-hamn!:) Vi kommer ha sjukt kul, på fredag blir de lugnt, men på lördag då jäklar ska vi festa! Ser fram emot det jätte mkt, åh mitt liv är underbart just nu!:)

Nu kanske ni förstår varför jag bara njuter av mitt liv just nu!:)Puss o hejs!:)

RSS 2.0