110126

Har precis kommit hem från en promenad, och fick plötsligt lust att blogga lite! :)
Har varit i skolan idag.. känns som att man befinner sig i Växjö rätt mkt nu för tiden. Men nu e jag långledig tills Mån iofs! Eller ledig o ledig, de blir ju plugg så klart men slipper iaf att köra bil som en galning. Åh.. nästa vecka borde tentaresultatet komma. Jag mår alltid så dåligt innan resultatet kommer... hoppas verkligen att det går vägen!:)

Nog pratat om skolan.. hmm. Annars då? Joo.. jag o syster har tatuerat oss. En systertatuering kan man säga!:) Mkt fint.. o på tal om henne så var de alldeles för längesedan vi sågs nu! Saknar ju min fina Ossian också!:)

Har dem senaste veckorna börjat fundera på om jag skulle färga mitt hår i en annan färg.. e grymt sugen på de! Det är en färg jag har haft innan.. men vet inte om jag kommer trivas i den. Men vill göra ngt nytt ju, har haft denna mörkbruna färgen alldeles för länge nu känns de som. Iofs trivs jag som tusan i den! Men lite förändring är ju aldrig fel!:) Därför ska en ny tatuering också komma på plats, den e helt underbart fin! Jag har faktiskt ritat den själv, tror de kommer bli super´t när den väl kommer på plats! Dock ska de finnas pengar till det också.. som student har man ju inte allt för många sedlar under madrassen!:) Men spara lite, o den e snart på plats!:)

Något mer att berätta? Jaa.. självklart! Men inget jag skriver här!:) Haha!

Puss o hejs!


Heeeeeej! :)

Jag lever och mår bra... galet längesedan jag skrev ngt nu!

Imon e de tenta o jag har ångest som vanligt... fan! Jag känner mig inte förberedd.. borde ha pluggat mer. Men de e ju lätt att komma på nu mitt i natten några timmar innan tentan!:S

Jag ska göra mitt absolut bästa under tidspressen o hoppas att det går vägen! För jag vill, vill o vill verkligen klara detta! Nu håller vi alla tummar det bara går!:)

Puss o hejs!


RSS 2.0