Happy days!:)

Jag är lycklig nu, allt känns bara så rätt!:)

Jag klarade tentan, med ett riktigt bra omdöme också så nu vet jag att om 3 veckor kommer jag stå i kyrkan med resten av mina klasskompisar och vänner och familj och veta att jag är legitimerad sjuksköterska! Jag kommer då även få ta emot  papper och en fin brosch från skolan!:) Känns helt underbart, bara lite smågrejer kvar i skolan nu! Snart, snart, snart!:) 

Nästa helg flyttar jag hem alla mina grejer, sen ska jag vara inneboende hos susanna o hennes karl i en vecka, sista veckan får jag se vart jag hamnar, haha kan bli spännande! Så om 4 veckor, bor jag i min nya, sjukt fiiina lägenhet, i k-hamn nära familj o kära, detta är också helt underbart! Men kommer självklart sakna alla här uppe! Jag kommer komma upp o hälsa på, haha ni slipper mig inte!:)

Men innan detta, så ska jag ha fest ikväll! Kommer några klasskompisar hit, vi ska dricka alkohol o ha kul! Alla har vart på hel spänn nu innan vi fick resultatet på tentan, så nu kände vi att vi var värda en fest!:) O om 2 veckor har vi fest med hela klassen inne i stan, då ska vi käka god middag, dricka o umgås! Kommer bli grymt, avslutningsfesten för alla sjuksköterskor 09!:)

Och imon kommer min underbara vän Frida hit från k-hamn!:) Vi kommer ha sjukt kul, på fredag blir de lugnt, men på lördag då jäklar ska vi festa! Ser fram emot det jätte mkt, åh mitt liv är underbart just nu!:)

Nu kanske ni förstår varför jag bara njuter av mitt liv just nu!:)Puss o hejs!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0