Shopping!

Började dagen med ett träningspass, sen vart det en heldag med shopping i K-stad. Hade nog kunnat vara där än, haha!:) Så kul att springa runt o kolla på alla kläder o smycken m.m. Blev en hel del inköpt, hittade riktiga kanonklipp. Billigt o bra för att vara mig iaf!:) Orkar faktiskt inte visa allt jag köpt, inte nu iaf. Får se om jag orkar en annan dag!:P

Både jag o D var helt slut när vi kom hem, vilade en stund i sängen. Sen fick D huvudvärk så jag åkte iväg o hämtade lite god mat, vilken snäll flickvän jag e va?:) Nu har vi slappat i soffan och tittat på tv, får se vad vi gör nu. Kanske blir ngn film lr ngt.

Nae nu ska jag krypa ner hos min fina pojkvän!:)

Puss o hejs!


Hemma hos baby!:)

Nu är jag äntligen hos baby igen, veckorna går rätt snabbt ändå! Skönt de!:) Jobbade över idag som vanligt, blev mkt i med att jag är långledig hela helgen och var tvungen att fixa allt redan idag då. Nog om jobb, nu ska jag njuta heeela helgen!:)

Imon bitti blir de träning, sen ska vi nog åka iväg någonstans o shoppa lr nått! Får se vart vi hamnar!:) Kul ska de bli iaf. Har kollat på lite grejer som jag är sugen på.

Nu är baby iväg o handlar, orkade inte följa med så jag stannade hemma o bloggade lite istället!:) Ikväll får jag väl stänga av datorn så vi kan mysa. Barnfria ikväll ju!;)

Hörde en rolig sak på radion idag när jag var på väg hem, asså egentligen var de inte kul men när dem pratar o man inte ser dem kan man ju misstolka saker!:) Iaf pratade tjejen om att killen skulle ta upp en måttstock ur fickan, hon kollade på när han tog upp den. Sen mätte dem, o de var 37,5 cm. Oj vad stor den var tänkte jag, HAHA. Ne vars, dem mätte snön på ett tak! Bara jag som misstolkar sånt tror jag, men ett leende på läpparna fick jag allt!:)

Jag e galet hungrig, nu får han komma hem så vi kan äta!:)

Ha en bra kväll!

Puss o hejs!:)


Vichyvatten?

Föresten, vad är grejen med vichyvatten, kolsyrat vatten eller bubbelvatten? Kalla det var ni vill, men det är fan galet äckligt. Var törstig ikväll på jobbet o fick vichyvatten (det fanns ingen lightläsk), och jag insåg då igen att jag absolut inte tycker om detta. Fattar ju att det ska vara ett nyttigare alternativ till läsk, men läsk dricker man väl för att det ska vara gott? Man kan väl ändå inte tycka att vichyvatten är godare än läsk? Nej tacka vet jag cola zero eller pepsi max!:) Har druckit det för jämnan o inte blivit dålig av alla tillsatts ämnena! O oftast dricker man ju läsk på helgerna, så varför inte unna sig läsk då istället för vichyvatten? Dock måste jag tillägga, sjuksköterska som jag är:P Vichyvatten är bra mot svampinfektioner i munnen, haha! Lite omvårdnads tips kan ju inte vara fel!:)

Onördigt inlägg kanske, haha! Måste ju dela med mig av mina tankar!;) 


178,5

Kom hem från jobbet för ett tag sen, var ute med hundarna en runda o sen åt jag lite. Var galet hungrig, så de satt fint!:)

Idag sov jag fram till jag började nästan, har sedan jobbat resten av kvällen. O nu ska jag snart sova igen... tråkigt. Men bara 1 dag kvar nu sen är jag långledig fre, lör o söndag!:) Åh vad jag har sett fram emot detta, dock kom chefen idag o frågade om jag ville jobba på Fre? Aldrig i hela mitt liv, tänkte jag men sa inte. Utan jag svarade fint, nej tack. Jag har andra planer o vill gärna vara ledig!:) Haha, men hon förstod mig i med att jag har jobbat mer en heltid. Satt o räknade ihop mina timmar till timrapporten idag, 178,5 timmar blev de! Fatta lr, helt sjukt mkt. Inte undra på att man är så galet trött, Januari månad har piskat mig kan man säga. Får väl ta o coola ner lite. Går på ett heltidsvik nu, så ska försöka att inte jobba över för mkt!:)

Sängen nu var de, får väl försöka blogga lite mer under helgen om jag har tid. Har blivit dåligt med uppdateringar under veckan!

Sov sött hörni!:)

Puss o hejs!


Mormor 82 år idag!

Idag fyller min mormor 82 år, har varit där ikväll på middag. Kusin Tina var där med, alltid kul att ses. Vi som håller igång släkten kan man säga!:)

Annars har jag jobbat idag, kom inte hem förrän lite efter kl. 5. Alltid när jag ska gå hem så dyker det upp ngt viktigt att göra, känns som att jag aldrig kommer komma hem vid den tiden jag ska sluta. Men men, jag är ju där för patienterna! Imon har jag sovmorgon iaf, ska bli grymt skönt att få sova ut. Slippa gå ut i den stormen som är nu, usch helt galet kallt. Nog för att jag tycker om snön, men nu tycker jag faktiskt att det kan bli vår. Börjar bli trött på det här nu. 

Föresten, jag ska få en student nästa vecka. Känns kul att chefen betror en med en sådan sak. Är ju trots allt bara timvikarie (går på ett vik. nu) plus att jag bara varit färdig sjuksköterska i lite mer än ett halvår. Har iofs fått en del beröm av henne och personalen!:) Ojoj, nu kom det in lite skryt med, haha:) Måste man få göra ibland!:) Ska iaf bli kul att få lära vidare sina kunskaper till en student, man vet ju själv hur mkt handledarna påverkade praktiken. Får hålla tummarna för att jag ska vara en bra handledare!:) 

Nae, helt galet trött nu! Blir till att kolla lite på tv, sen får de faktiskt bli sängen. Måste bara pallra mig ut med hundarna först.

Saknar min baby, men snart e de torsdag!:)

Puss o hejs! 


Paranormal activity

Föresten har glömt berätta att vi kollade på Paranormal activity i helgen. Har hört så otroligt mkt om denna filmen, bla att den ska vara jätte läskig och att folk gått från biografen när dem kollat på den.

Den var lite läskig, men inte alls som jag hade föreställt mig. Hade iofs varit läskigare om jag sett den ensam, nu var det mer så att man kände ett obehag som är svårt att beskriva. Men visst, den är helt klart sevärd. 

Ett tips bara, sen den inte själv innan du ska gå o lägga dig. Misstänker att du kan ha lite svårt att sova då!;) 


Monday sucks...

Måndag idag, tycker inte om måndagar. Dels för att det är långt till helgen då man oftast är ledig, plus att jag får vara själv en hel vecka utan D. När jag var lite hade vi en låt på datorn hemma hos mamma o pappa som hette Monday sucks, den var rätt kul faktiskt!:) Undra om man kan hitta den igen?

Iaf, har jobbat hela dagen. Mkt att göra som vanligt, men dagarna går ju fort iaf. Somnade när jag kom hem, sen har jag bara slappat i soffan. Orka vara så trött som jag e? Har försökt fixa med datorn, har lyckats med en hel del bara det att ett program har försvunnit helt? Jag menar va fan, hur kan det bara försvinna o hur ska jag få tillbaka de? De är ju ett standardprogram... får väl ringa HP- supporten imon lr ngt! Vill ha tillbaka mitt program NU!

Efter all träning i helgen har jag dödens träningsvärk, varje gång man ska röra på sig känns det som man håller på att avlida. Ser nog ut som en gammal tant när jag går, grymt orörlig. Har därför bestämt mig för att inte röra mig, har dock inte lycktas så bra. O nu måste jag röra på mig ytterligare för hundarna måste ut o rastas innan sängdags. Oh, jag känner redan smärtan. Bara att bita ihop!:)

Imon är de jobb som gäller, så sömn kan behövas nu. Sov gott alla!:)

Puss o hejs!


RSS 2.0