Specialistsjuksköterskeutbildning!

Har suttit o kollat vidareutbildningar ikväll, o det finns i växjö som inte ligger allt för långt ifrån Karlshamn och Kristianstad! Så det känns skit bra:) Jag tror vi ska bo i Kristianstad, lite större en karlshamn o deras sjukhus verkar vara helt okej! Finns många olika intressanta avdelningar och självklart har dom ambulanser!:)

Ska välja valbar kurs i skolan nu till termin 5, va inte så jätte många att välja på men jag tror jag tar den som handlade om smärta! Frågan e bara vilken man ska ta som nummer 2 om man inte får sitt förstahandsval? Smärtkursen e den ända som jag verkligen tycker verkar vara intressant! Får hålla tummarna på att jag får den:)

Skulle inte äta godis igår, men det blev så iaf! Trots det hade jag gått ner 2 kg i morse när jag vägde mig! Hoppas det håller i sig!:)
Hittade en tatuering nu precis som e så fin, skulle verkligen vilja ha den men får se som sagt! Ska kolla one tree hill snart igen, körde ett maraton på de inatt! Det är fan ruskigt bra asså!

Föresten...
hade fått ett meddelande från skolan idag angående strejken av sjuksköterskorna. Det kan bli så att dom stänger den avdelningen som jag har praktik på, o de suger verkligen! Ska det verkligen behöva gå så långt för att dom ska höja lönen till de som arbetar med människor, vi behövs ju för att människor ska må bra! Det är livsviktiga yrken! Att folk inte kan förstå det är helt sjukt dåligt! Nä usch...  va arg jag blir!

Puss hejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0