Nytt år, nytt liv o ny termin, termin 4!;)

Imon börjar termin 4, ska bli kul faktiskt! Hamnade i linköping med en massa nya människor! De e bara att köra på i full fart från början nu, ska verkligen lägga ner mer tid på skolan denna terminen redan från början så jag slipper få panik i slutet! Ett nyårslöfte jag ska hålla, förhoppningsvis!;)

Denna veckan har jag vart ledig, lite segt faktiskt, har iofs haft fullt upp med hundarna!;) De bästa har ju lätt varit när jag o älskling har haft OC maraton varje natt;) Den serien e ju bara så jäkla bra;)

Har nog fått jobb i sommar med, blir på samma ställe som förra sommaren men natten tror jag! De kan nog bli bra! Hoppas de blir natten bara så jag kan soooola varje dag, haha!;)

Ett annat löfte jag har avlagt e att jag ska bli av med alla fina kilon jag har lagt på mig sen jag träffade walle, varför blir det så? Man går fan alltid upp när man blir kär, men har redan gått ner 5 kg så nu e de bara att kämpa vidare!;)

Haha, ser ni vad fina färger jag har fått på min blogg;) Mer än så kunde jag inte fixa själv, men Jennie, som e ett sånt underbart datorproffs ska få hjälpa mig kan jag lova;)

image17

Sofie, du e sjukt saknad! När du kommer hem ska vi fan festa o ha lika kul som vi alltid hade innan du flyttade! O de ska inget få fördärva! <3

Nä nu busar hundarna sönder, haha! Får ta o busa med dom lite nu, sen tv!;) OC kanske;P

Puss o hejs!;)

Jul o Nyår;)

Kom hem sent igår kväll från K-hamn. Har varit hemma i över en vecka o de har varit helt underbart!;)
Har fått massa fina julklappar o de har varit så mysigt, men stressigt! Känns som man har försökt träffa så många som möjligt på den korta tiden;) O vi har hunnit med en hel del faktiskt;)

Fick fira jul tre gånger i år igen, grymt mysigt iaf! O bebisarna bara växer och växer, nu har dom lärt sig gå så dom e så söta;)
image14

O förra veckan kom tentaresultaten upp, jag klarade den;) Ett stort G stod det, kan nog inte förklara hur underbart det känns!

Det gjorde veckan ännu bättre;) Sen vart det nyår, o efter mkt om och men så vart vi kvar i K-hamn som visade sig bli skit kul!;) Först var det middag sen vart det fest;) Trevligt trevligt! Har varit så underbart att få träffa alla, man saknar alla så mkt när man e här uppe! Men nu e de inte långt kvar tills vi flyttar hem!;) Måste bara gå klart min utbildning först, men de går fort! Jag fattar inte vart tiden tar vägen, detta året har gått så sjuukt fort?

Har tagit grymt många bilder men kan ju inte lägga upp alla. Här är iaf en på mig på nyår;)
image16

Nä, tv nu!

Puss o hejs!;)

RSS 2.0