6 månader tillsammans!<3

I morgon firar jag o D 6 månader, men i med att han åker iväg o jobbar imon så firar vi det redan ikväll!:) Det är tända ljus överallt här, middagen står på spisen och snart blir det mys i soffan med en bra film! 

Är fortfarande som nykär!:)


Puss o hejs!:)


Hemma igen ännu en gång:)

De vart fest, men inte en långvarig sådan! Kom ner till hotellet i Olofström vid 22:00 tiden, vid 23:00 tiden blev alla utslängda, HAHA. Man kan säga att små byar inte kan hantera fester!:) Polisen kom med, ojoj:)

Nu e vi hemma iaf, har busat lite framför kameran! Sjukt roliga grejer på denna web camen ju!:P Delar med mig av lite bilder!:)

Så här såg jag ut ikväll!:)


Så här fina e vi!:)


Så här kul kan man ha...





Nu ska vi mysa i soffan framför en skräckfilm!:)



Fin e han min man!:)



By the way... innan jag stänger av för kvällen! Vi hade en diskussion här alldeles nyss, jag tror ju absolut att jag har störst muskler! Tvingade Daniel att ta en bild med mig för att bevisa att jag hade rätt, så kära läsare håll nu med mig o säg att jag har störst muskler!:)

Bildbevis!;)


Haha, tror att nivån för mogenhet här hemma ikväll är sjukt låg! Men hoppas ni har fått skratta lite iaf, för de har vi gjort!:) Bjuder på denna kan man säga!:)

Ha en fortsatt underbar kväll för det ska vi ha!:)

Puss o hejs!

Hemma igen.


Gaah, hade skrivit en massa o råkade sedan radera de!;/

Iaf, har precis kommit hem nu! Blivit lite av varje idag, först gymmet som sagt! Körde ett riktigt mördarpass, har redan träningsvärk, haha! Sen blev de kalas hos D´s familj, där bjöds det på smörgåstårta. Helt klart en favorit för mig!:)

Efter de ville jag bara hem, slappa i soffan lr ngt. Men D envisades på att vi skulle åka iväg, så det gjorde vi. Badade utomhus i badtunna, galet skönt. 12 minus i luften o 39 grader varmt i vattnet. Det måste göras om!:) Vi firar ju 6 mån på måndag, så D överraskar mig med grejer under helgen! Fick ett jätte fint halsband igår när jag kom hem! Fin e han min Man!:)

Ikväll bjuds det på fest, men har inte alls någon lust med det. Vill hellre ligga hemma o mysa, kolla på ngn bra film o äta gott. O nej jag e ingen tråkig gammal tant som aldrig vill gå ut, men idag e jag trött!:P  Får helt enkelt ser hur vi gör, hör att D håller på med ngt i köket. Får väl gå ut o hjälpa honom!

Hörs senare kanske...

Puss o hejs!


Börjar dagen med ett pass på gymmet!





Nu blir de hårdträning!:)

Puss o hejs!


Upptagen?

Hela dagen igår hade jag verkligen fullt upp, började dagen med att stiga upp kl. 05:00. Satte mig sen i en iskall bil o körde till jobbet där jag var största delen av dagen! Hade mycket att göra nu innan helgen, så lite stressigt var det. Innan hemdags träffades vi sköterskor o käkade en sen lunch på Thai restaurangen i K-hamn! Riktigt trevligt faktiskt, det borde vi göra oftare! Känns som att man uppskattar jobbet mer då.

Sen var de full fart till Olofström, byta om o sen gymmet. Gick bra igår, körde lite nya övningar så träningsvärken borde komma som ett brev på posten!;) Haha! Stressade hem igen o duschade sen vart de K-hamn, var nämligen hembjudna till Pappa o Annica på tacos. Lina, Mattias o Ossian var också där, så vi hade en riktigt mysig familjekväll! God mat, mycket prat, mys o lite dans:P Var tvungen att kolla om jag kom ihåg hur man buggade, var ju ett tag sedan jag slutade träna det. Men det gick!:) Hem kom vi kl. 01:00. Intog sängen direkt, var helt galet trötta då. Vaknade för en stund sedan pigg och glad, måste ha sovit som en princessa!:) Nu har vi precis ätit frukost, dags för duschen för snart e de dags att dra igång med planerna för denna dagen! Ganska uppbokade idag med.

Dags att ta tag i denna dagen nu mina kära läsare!

Hörs sen!

Puss o hejs! 


Soffläge ikväll:)

E hos D i Olofström nu, körde hit efter jobbet! Somnade sedan i sängen o vaknade av att D kom o kröp ner, mysigt:) Skulle egentligen ha tränat, men vi är båda galet trötta efter dagens jobb! Så istället ska vi kolla på film, D är o handlar nu så sitter o väntar på att han ska komma hem! Vill kolla på filmen så snart som möjligt, ska ju upp tidigt imon bitti igen o jobba! Men sen e jag ledig i helgen:)

Idag när jag kom hem hade de trillat in ett brev från CSN, de räckte att jag såg detta brevet för att få ångest. Tog ju studielån under utbildningen o nu ska jag börja betala tillbaka, typ 2000 kr var tredje månad! Känns som en jäkla massa pengar! Men som jag sa igår, bara att betala...

Föresten, vad tycker ni om min nya design?:) Fin va, har hållt på att greja med den sedan igår kväll! Fick hjälp av Susanna, men den jag har nu har jag lyckats lägga in själv av en gratis stilmall! Haha, nöjd nu!:)

Ska man börja blogga aktivt igen får man ju göra om designen lite med så man trivs med utseendet!:)

Bla bla bla... jag har absolut inget intressant att dela med mig av idag! Så tror jag lägger ner detta nu, hörs en annan dag!:) Nu soffläge som sagt...!

Puss o hejs!

 


Kul...?

Nu har jag sysselsatt mig en stund... med att betala räkningar! Usch, varför får man alltid en sådan ångest när man betalar räkningar? Det spelar ju ingen roll om man har bra med pengar en månad, man får ju ändå ångest. Man tänker ju alltid; Åh vad mycket kul jag hade kunnat göra för dem pengarna! Men men, lever man så blir allt dyrt!:) Bara att betala o se glad ut!

Pusss!


Seg, trött & lat...

Usch, galet seg ikväll! Tror de e vädret som påverkar en... snart kommer iaf mamma o ska lämna en del saker! Skönt, då slipper jag åka iväg ikväll!:)

Tror inte tröttheten bara beror på vädret. Fick ont av mina gallstenar igår på jobbet så fick ta medicin som mina kollegor tvingade i mig, vill egentligen inte äta medicin! Tror inte på sånt skit, haha bra sagt av en sjuksköterska va?;) Den medicinen gör att man blir trött och så. Men men, får hoppas på att det blir en operation snart, eller hoppas o hoppas, men det är ju ohållbart att gå runt med ont i magen emellanåt! Speciellt nu när jag jobbar så mycket. När jag var hos läkaren sa han att jag var för ung plus att jag bara hade haft ett riktigt anfall som anledning till att inte operera mig. Men nu ska jag snart ha en telefontid med honom, så får väl säga som det är då! Spelar lixom ingen roll vad jag äter, anfallen kommer precis när dem känner för de!:/

Biggest looser slutade nyss, tycker de e rätt inspirerande faktiskt. Dem är ju galet duktiga och fokuserade... men vad ska jag hitta på nu då? Får väl se vad kvällen har att bjuda på!:)

Puss o hejs! 


Snökaos!

Allvarligt, det är värsta stormen ute! Det blåser, snöar o e helt galet kallt ute. Usch! Bor ju på sjunde våningen för er som inte visste de, o jag ser knappt ner till marken!

Iaf... e precis hemkommen från jobbet nu! Sladdade in till stan o gick sedan hem från jobbet i all snö! Var ute med hundarna också, som bokstavligt talat nästan blåste iväg, HAHA:) Mina söta små underbaringar! Snö upp till huvudet med!:) 

Nu blir det nog en vända i sovrummet, trött som tusan! Så de får bli en powernap, resten av kvällen kommer nog spenderas hemma! Hade en del planer men avbokar nog dem, vill inte ge mig ut i detta kaoset!:)

Hörs sen mina damer och herrar!:)

Kanske har fått tillbaka min blogglust iaf? Blivit några inlägg de senaste dagarna ju!:)

Puss o hejs!:)


Lyhört?

Jag har inte trott att det har varit lyhört i min lägenhet, men igår när jag skulle sova insåg jag att det var det! Inte så kul när man ligger i sängen o precis håller på att somna, höra sin granne kissa! De hördes högt med, usch! Sen tvättade han händerna, gick ut i köket och satte på kranen! Här började jag bli sur, retade upp mig så jag inte kunde somna. Efter detta satte människan på dammsugaren, jag menar va fan? Vem dammsugar halv tolv på natten?

Hoppas nu inte grannen läser min blogg, kan bli pinsamt att möta honom i trapphuset då!:P

Hörs sen!

Puss o hejs!:)


Kroppsförändring:)

Har tränat i ca 2 mån snart, o det börjar redan märkas på kroppen! Har tappat några kilon, dock inte bara av träningen! Har ändrat en hel del i kosten också. Jag har ju märkt det lite själv, men igår sa D det också, känns skönt att han med ser det.

Nu får vi hoppas att träningen fortsätter ge resultat. Jag vill absolut inte låta som en sådan person som tror att man ska se jätte stor skillnad på kroppen så snabbt, men gör man en drastisk förändring så märks de ju rätt snabbt. Inte så att jag har börjat få värsta musklerna lr så, men jag har börjat öka på vikterna lite! Känns bra, för innan kändes jag som värsta klenisen om man jämför med alla muskelknuttar på gymmet! Är iofs fortfarande klen, men inte lika klen som innan!;) Hoppas bara man fortsätter så här nu, känner jag mig själv kommer jag säkert tröttna på det snart, men vi håller tummarna för att jag inte gör de!

Nä upp o jobba snart, kanske kan vara smart att försöka sova lite då!

Puss o hejs!:)


Bästa kommentaren!

Igår kväll när D och jag myste i sängen kläckte han ur sig en sjukt kul kommentar; "När vi jobbade idag såg vi en dvärg... som var liten!" Jag menar haha, va fan alla dvärgar är väl små?

Ta nu inte detta inlägget fel, jag har absolut inget emot dvärgar! Bara det att kommentaren var så bra!:)


Frostskador...?

En sak till bara... asså hur kul är det att komma ut till bilen tidigt på morgonen för att se att hela bilen är igenfrusen på utsidan och på insidan? Det är inte roligt alls... funderar starkt på att strejka resten av veckan om det ska fortsätta vara såhär kallt, är det tillåtet?

Minus grader borde vara förbjudet!

Någon som håller med?:)


Jobb jobb jobb...

Hamnade i säng kl 21:00 igår, sjukt skönt! Somnade dock inte direkt, men gud vad uppskattat det var när klockan ringde kl. 05:00 imorse! Man kände sig lite utvilad iaf!:) Pussade lite på D innan han åkte iväg sedan åkte jag med till jobbet i K-hamn! Dock efter en massa skrik på hundarna då dem inte alls ville åka med i den kalla bilen, dem ville stanna i huset i värmen!:) Dem trivs där, kan iofs förstå det eftersom dem har en stor gräsmatta där som dem kan busa på!)

Iaf så har jag jobbat en massor idag, galet mycket att göra! Men det gick bra, jobbade bara över 15 min idag, de måste nästan vara rekord, haha:) Har ju vart över nästan 2 timmar den sista veckan! Men är de människor man jobbar med så är det, kan ju inte bara släppa allt och gå hem! Dem behöver ju min hjälp!:)

Hem kom jag, gick ut med hundarna o sen somnade jag som en stock, vaknade av att D ringde och väckte mig o frågade om jag ville komma till honom ikväll? VA, skrek jag! Han skulle komma hem för mellanlandning ikväll innan dem ska jobba i Jönköping resten av veckan, härligt:) Så upp for jag, ner till mamma som hade lagat god mat till mig sen blev det bilen igen! Nu sitter jag här i huset, väntar på D som är o handlar lite! Sen blir de mys, fick en extra dag med min baby denna veckan, det gillas!:)

Ikväll ska varje minut tas vara på!:)

Puss o hejs!


Åh jag blir så arg!

Helt sjukt vad svårt det ska vara att ändra design i sin blogg... jag verkligen hatar dessa jäkla koder! När man väl sitter vid bloggen och vill göra lite fint så är det för krångligt för att förstå.. kanske bara är jag som är trög? Men iaf.. jag tycker det är idiotiskt att man inte kan göra det lite enklare! Så normala människor och inte bara datasnillen ska kunna förstå.

Men iaf... finns det ngn snäll människa som kan hjälpa mig med min bloggdesign? Lr ngn som vet ngn som kan hjälpa mig?:) Jag menar bilden jag har på bloggen är typ 2 år gammal.. ser absolut inte ut så längre! Gaaah! Hjälp mig!:) Kan ju faktiskt inte ha en svart/vit blogg, måste ha lite färg med ju!:)

Så, nu har jag avreagerat mig lite!:) Lägger ner bloggen för ikväll nu, och spenderar tiden som återstår med min fina pojkvän!<3

Puss o hejs!


Dags för uppdatering kanske...

Usch ja, jag måste ju erkänna att uppdateringen på denna bloggen har inte vart den bästa! Jag vet inte om det beror på att jag har tappat lusten eller om jag bara är helt slut av att jobba som en idiot!:P

Men men, nu ska jag väl kunna dela med mig lite av mitt liv med några rader!:) Som sagt jobbar jag sjukt mycket just nu, denna helgen har jag varit helt ledig, skönt:) Har bara tagit det lugnt med pojkarna, alltså Daniel och Isak. Har varit på gymmet med, kroppen är helt slut nu! Dock är jag sjukt glad att jag har kommit igång med träningen, det var behövligt! När jag pratar om sambokilon (som alla känner till) tittar Daniel på mig som om jag vore dum, Haha! Nej nej, nu kan man inte skylla på det heller:) Bara att träna då, men vi är ett bra team, han och jag!

Pappa och Annica var här en stund idag, alltid trevligt när man får lite besök!:) Nu håller jag på och laga mat till Isak, Daniel packar tror jag! Åker ju på jobb imorgon igen, så då packar jag min väska och åker tillbaka till K-hamn för en massa jobb! Men jag är ledig nästa helg med så då blir det mys igen!:) Tycker de e lite jobbigt att han jobbar som resande, saknar honom massa i veckorna. De positiva är väl att vi inte hinner tjata ut varandra dock!:) Är som nykär fortfarande:)

Nä, de vart en hel del rader! De får räcka så länge, orkar inte mer nu:) Hoppas de var ngt intressant att läsa iaf, har ju tappat mina trogna läsare nu när jag inte uppdaterat på länge. Kom tillbaks nu då:)

Ha de fint!

Puss o hejs!:)


RSS 2.0